Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzieciaczki się staramy, choć już "po 30" mamy...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 22:17   #167
midusia86
Zakorzenienie

Dot.: O dzieciaczki się staramy, choć już "po 30" mamy...

Cytat:
Napisane przez Solvency Pokaż wiadomość
To dopiero pierwsze podejście i wiem, że za pierwszym razem to się mało komu udaje, ale tyle czekałam, dbałam o siebie, a tu nic. TSH znów skoczyło, jak zażywam leki pęka mi głowa, odstawiam skacze TSH i do tego ten stres. Mężowi się obrywa, że jak mam dobry czas to go nie ma.. same wiecie, nie mogę się opanować.
Boję się, że już jestem za stara i będzie to trwało zbyt długo, mąż jest starszy o 5 lat. Wydaje mi się, że wszystko idzie nie w tą stronę.
Człowiek jest stary i głupi.
Wysokie masz to TSH, jeżeli moge spytać? I konsultowałaś to złe samopoczucie z endo? Może coś trzeba z dawką pomoderować, albo inne tabletki?

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Na razie to nic nie możesz powiedzieć. Staracie się pierwszy cykl. Daj sobie czas. Nie wiesz czy wszystko działa. I jak działa
Jeżeli mogę coś doradzić bo niestety mam długie doświadczenia za sobą zainwestuj w dobry termometr, załóż konto na ovufriend.pl o kup sobie testy owulacyjne i działaj. Obserwuj.
W pełni popieram

Cytat:
Napisane przez awgusta Pokaż wiadomość
Hej

Najważniejsze, że wiecie o problemie. I jeszcze jedno, czy plemnikodawca tez został zbadany? Bardzo czesto, my dziewczyny skupiamy sie na sobie, a o naszych Tz jakos zapominamy, jakby to jakies swiete krowy były. Mój dał sie zdabać bez żadnych ale, byłam w szoku!, po jego cześci nie ma problemów. Ja nawalam
U nas też TŻ nie protestował. I jak na razie celujemy, że główny problem to jego "amunicja" . Przemęczyliśmy juz urologa i endokrynologa, ale ni cnie wymyślili. Dlatego pierwsza konsultację w klinice mamy u androloga. U mnie na razie wyszperaliśmy małe problemy z hormonami.

Ale dlaczego nawalasz? Wybadaliscie jakieś "przeszkody"?

Slodkaa, a czy znacie prawdopodobne przyczyny 2 pierwszych poronień?

Edytowane przez midusia86
Czas edycji: 2015-09-17 o 22:24
midusia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując