2015-09-17, 22:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
Napisane przez kana158
Dziękuję, że tak piszesz 😘
Podzielam zdanie Majki, że w Twoich postach nie ma złości.
A ja już dawno wyszłam z takiego założenia, że jojczenie mi nie pomoże, mogę tylko się pośmiać 😜 I widzę, że Małej odpowiada takie podejście. Czasem już nie wiem kiedy się śmieje a kiedy płacze, bo niby chce płakać, ale widzi jak się wudrniam i się śmieje, za chwilę przypomina sobie, że coś jej przecież nie pasowało i trzeba plakac, hehe wariatka moja mała 😜
|
U nas jest podobnie. Smieje sie wtedy ze ma rozdwojenie jazni hehe. Jak psychiczny albo jak kobieta w ciazy 😉
Cytat:
Napisane przez violka848
Hmmm serio? Ale zawsze mi do śmiechu nie jest oj nie... Cierpliwości to ja się dopiero uczę 
|
cierpliwosc nigdy nie byla moja mocna strona.
Powiem wam ze teraz jak jestem choc na chwile w stanie go zajac czyms to latwiej mi zniesc placz. Wczesniej nie moglam tego zniesc jak tak bez przerwy plakal chocbym na uszach stawala.
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------
Cytat:
Napisane przez violka848
Hmmm serio? Ale zawsze mi do śmiechu nie jest oj nie... Cierpliwości to ja się dopiero uczę 
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------
Na to liczę 😝 u nas pobudek niema póki co - jedna tylko na jedzonko koło 3 
|
No widzisz. U nas 2 zwykle. Sa jakies pozytywy u was ☺
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------
Boli mnie to gardlo.
slabo ostatnio sie odzywiam. Jem duzo i niezdrowo.
Synek przestawia sie na jedzenie co 5h. Ktores z waszych tez tak jada?
 Pawcio 13.04.2015
|
|
|