|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
Napisane przez groszkolino
A przy BLW to dziecko sie nie zadławi ?
Mnie sie nie spieszy zvrozszezaniem choć juz niestety tylko mm i pewnie będę musiała. Ale jak wierzyć " wskazówkom " ze dziecko jest gotowe gdy wodzi wzrokiem za jedzeniem to moje jest juz gotowe [emoji38] jakby mogła to by wyrwała mi chleb z reki
|
Mój też ma ochotę zabrać mi kanapkę jak jem ma wtedy taki fajny wyraz twarzy 
Cytat:
Napisane przez industria
Moja przyjaciółka jest na karaibach i wlasnie oglądam jej zdjecia. Chyba jej nienawidze... [emoji14]
|
Ja tez chce na Karaiby
Cytat:
Napisane przez country111
Do pobrania moczu u dziewczynek tez sa woreczki lub trzymasz malucha pleckami do twojego brzucha z przygotowanym kubeczkiem i czekasz. Tak mi tlumaczyla doktorka, jeszcze nie probowalam
|
Ciekawe ile można tak czekać 
Cytat:
Napisane przez szuuu
Bądź dobrej myśli, moze to jednak @...
Nie znam jej a tez nienawidzę
Nie zrobiłam Tztowi nic do żarcia na jutro do pracy  Kapalam małego bo on se jechał na spota, wiec nie bede zapierdalala za dwie osoby
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Prawidłowo
Nadrobilam od wczoraj was gonie i było bardzo ciężko nadążyć 
My o spacerowe jeszcze nie myślimy dodatkowej bo skorzystamy z tej co mamy. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z teutoni.
Nie przeczytałam jeszcze nic o rozszerzeniu ale chciałabym zacząć 5 lub 6 miesiąc. I tez to raczej będą słoiczków bo tam warzywa muszą spełniać normy dla niemowląt
Fartuch ja też miałam problem z kamieniem i teraz każdy po prysznicu ściąga wodę z kabiny taką sciagaczką do szyb i jest super. W weekend tylko płynem do szyb myje i problem zniknął.
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------
Cytat:
Napisane przez industria
haha wcale nie od lodzików wbrew pozorom. mała była w nocy marudna i mało spałam- ot proza życia [emoji14]:
niestety nie celebrowałam środy
to są dobre nosidła. na domowa tv też były opisane że spoko
http://allegro.pl/listing/listing.ph...4-bab-1-5-0907
uważam że cena jest ok
poszliśmy z małą na spacer. jak wychodziliśy wszystko było ok aż nagle w wózku dostała ataku i na syrenie jechaliśmy. pierwszy raz w życiu mi w wózku ryczała....naprawde to chyba te zęby....
|
Te nosidlo nawet fajnie wygląda ale od 6 miesiąca dopiero jest niestety. Juz sama nie wiem czy kupić bo w zimę raczej go nosić nie będę a takie roczne cz 9 miesięczne dziecko nadal się w taki sposób nosi ? Bo pewnie już trochę dzieci ważyć będą wówczas