2015-09-17, 23:08
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koty - część XI
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52806487]Rano i wieczorem tz jak wraca z pracy okolo 7rano to kot go prowadzi do miski i potem wieczorem 6-7. Moj jak byl mniejszy to sporo pil, teraz stracil zainteresowanie miska, ale nadrabia czesciowo kranem. Kiedys bylo odwrotnie, bal sie wody z kranu[/QUOTE]
Aha, to u mnie podobnie dostaje
Cytat:
Napisane przez kahoko hino
dziewczyny, jaki polecacie żwirek zbrylający i pochłaniający zapachy? cat's best średnio mi pasuje, ale jak nic innego nie znajdę, to może go spróbuję  w Pl uwielbiałam Benka, teraz jak jestem w UK nie bardzo mogę trafić na dobry, więc się pytam 
|
Ja używam Benek super CORNCat i jestem zadowolona nie roznosi się i dobrze zbryla także nie ma problemu z czyszczeniem kuwety i do tego można go wrzucać do wc co też mi bardzo pasuje 
Cytat:
Napisane przez anomia_
Hej dziewczyny  Mogę się przyłączyć? Moją piękność przygarnęłam ze schroniska dwa miesiące temu, była to miłość od pierwszego wejrzenia 
Zastanawiam się właśnie nad zmianą karmy na bezzbożową. Mam dylemat: TOTW czy Applaws? Czytałam coś o problemach po Applawsie, ponoć karma była skażona?
|
Mój je TOTW, applaws mu zbytnio nie podszedł
|
|
|