Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 23:08   #4001
ThePainfulLove
Raczkowanie

Dot.: Koty - część XI

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52806487]Rano i wieczorem tz jak wraca z pracy okolo 7rano to kot go prowadzi do miski i potem wieczorem 6-7. Moj jak byl mniejszy to sporo pil, teraz stracil zainteresowanie miska, ale nadrabia czesciowo kranem. Kiedys bylo odwrotnie, bal sie wody z kranu[/QUOTE]

Aha, to u mnie podobnie dostaje

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość

dziewczyny, jaki polecacie żwirek zbrylający i pochłaniający zapachy? cat's best średnio mi pasuje, ale jak nic innego nie znajdę, to może go spróbuję w Pl uwielbiałam Benka, teraz jak jestem w UK nie bardzo mogę trafić na dobry, więc się pytam
Ja używam Benek super CORNCat i jestem zadowolona nie roznosi się i dobrze zbryla także nie ma problemu z czyszczeniem kuwety i do tego można go wrzucać do wc co też mi bardzo pasuje

Cytat:
Napisane przez anomia_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mogę się przyłączyć? Moją piękność przygarnęłam ze schroniska dwa miesiące temu, była to miłość od pierwszego wejrzenia
Zastanawiam się właśnie nad zmianą karmy na bezzbożową. Mam dylemat: TOTW czy Applaws? Czytałam coś o problemach po Applawsie, ponoć karma była skażona?
Mój je TOTW, applaws mu zbytnio nie podszedł
ThePainfulLove jest offline Zgłoś do moderatora