Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 23:32   #2342
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez kiniaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Mój termin ślubu zbliża się wielkimi krokami, a ja wciąż nie mam florystki. Przekopałam trochę forum, ale właściwie każdy był zadowolony ze swojego wyboru w tym zakresie.
Dlatego mam pytanie: czy orientujecie się może, która z kwiaciarni - vanilla, kwiatowa pasja czy pokusa ma najlepszy stosunek jakości (i ilości) do ceny?
Polecam kwiaciarnię "Anna" na ślichowicach ul. Massalskiego 9 , na ostatnich targach ślubnych jej stoisko było najbardziej oblegane. Najlepszy stosunek ceny do jakości.

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Dziewczyny co tyczy się laserowej korekcji oczu to polecam. Sam mając lat 20 zrobiłem takowy zabieg u dr Wyrzykowskiego w Łodzi (ordynator w szpitalu wiec nie bałem się ze coś zwali) , następnie moja mama się do niego udała i tez jest ok a brak który robił 2 lata temu w kielcach też chwali sobie uwolnienie się od okularów. Ja to nazywam "drugim życiem" - komfort i samopoczucie bezcenne. Trwa to 15 minut a na drugi dzień juz prowadziłem samochód bez okularków.
niematakiegokontaerror2 jest offline Zgłoś do moderatora