Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 00:38   #4
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Biedulka

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Mi akurat położna kazała podawać tetmin z om

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

U mnie też tak z sutami. Wcześniej to nawet dotknąć nie pozwalalam a,teraz może mietosic, ciumkac i mi nie przeszkadza a nawet to przyjemne jak kiedys;-) i nadal nic nie leci.
O masz ja ani w ciąży, ani po nie mogę, strasznie mam wrażliwe...

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Ale wiecie co wyprawa na spacer z wózkiem i psem to naprawdę wyprawa.
Z samym wózkiem to duża wyprawa, zwłaszcza w mieście [emoji6]
Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Tej Twojej Kropce (nie pomyliłam imienia?) to się chyba instynkt macierzyński załączył!

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Dziewczyny w czym spia wasze dzieci ( ubranka) i czym je przykrywacie?
A to dzieci nie śpią w pajacach?

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Dlaczego dziwnie? Starsza tego potrzebuje, zeby wyciszyc sie do snu, mnie to w niczymnie przeszkadza, wiec sie karmimy. Mamy umowe na dwa karmienia: przed drzemka i po kapieli na noc. Te ktore mi przeszkadzaly (nocne) wyeliminowalam jeszcze w ciazy. Corka je wszystko, nie ma mowy o tym, zeby domagala sie piersi w innych sytuacjach niz z naszej umowy. Piers wiele ulatwia - pozwala dziecku poradzic sobie w trudnych sytuacjach. Wrecz mam wrazenie, ze lepiej znosi pojawienie sie siostry, wlasnie dzieki kp. Nic nie planuje, czekam na samoodstawienie.
Nie wiem, skojarzyło mi się jakoś z tą murzynką z bobasów, tego filmu [emoji6] mam nadzieję, że się nie obrazisz, po prostu tam ona też dwójkę na raz karmiła i tak jakoś mam to przed oczami [emoji2] a jak starsza będzie mieć np 5-6 lat to dalej bedziesz ją karmić?

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010

Edytowane przez Panna Izabela
Czas edycji: 2015-09-18 o 00:39
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora