2015-09-18, 03:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Cytat:
Napisane przez meneq
Jesli tylko nam obu to bedzie pasowalo. Ja nic nie planuje, widze, ze corka ma okresy, kiedy piersi potrzebuje i takie kiedy nie. Zobaczymy, co bedzie jej potrzebne za kilka lat. Mam pytanie: zasypiasz przytulona do meza? Jak myslisz, czy za 5-10 lat tez bedziesz tak zasypiac? No to masz odpowiedz: moja corka lubi zasypiac wtulona w mame i ja nie widze w tym nic zlego 
|
Moim zdaniem tez to dziwne jest. Koleżanki siostra ma 2 dzieci dziewczynki 1 rok i 4 lata. Ta starsza nawet wodę popija mlekiem z cyca. Jak byliśmy na grill to wyglądało to dziwnie nawet można powiedzieć obrzydliwie.
---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ----------
Cytat:
Napisane przez melawen
Ok to ja też zaklepuje, że w tym rodze 
A właśnie mam lekką panikę. Spać mi się chce, ale mam bóle i się nie da. Brzuch, krzyże, pachwiny. Wstałam teraz rozchodzilam i jest lepiej.
Ale głupio, bo poszłam do łazienki i wydaje mi się, że się wylało ze mnie trochę wód. Ale pewna nie jestem. Jeśli kontrolowalam to wylewanie to to chyba nie to? Ale wyglądało i pachnialo inaczej niż mocz.
Rano chyba zadzwonię do położnej dopytać...
|
I co? Może ty rodzisz kobieto
|
|
|