Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Cytat:
Napisane przez aakkzzii
Moim zdaniem tez to dziwne jest. Koleżanki siostra ma 2 dzieci dziewczynki 1 rok i 4 lata. Ta starsza nawet wodę popija mlekiem z cyca. Jak byliśmy na grill to wyglądało to dziwnie nawet można powiedzieć obrzydliwie.
---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ----------
I co? Może ty rodzisz kobieto 
|
Chyba jeszcze nie
rozchodzilam ten ból i zasnęłam, wiec to straszaki. Ale 2 godziny mnie siekalo. Zobaczymy co będzie dalej. Teraz nie boli prawie.
Cytat:
Napisane przez agu23gda
A ja siedze i rycze... nie mam sily... wieczorem od 19 do 24 mala dawala popis. Teraz od 3 powtorka. Pije az leci wszystkimi otworami. Jak usypiam i odkladam to ryk. Alvo ryk albo nasrane... ledwo widze na oczy. Juz na mnie zasnela i chce ja odkladsc i znow kupa. Wiec przebieram ona sie rozbudza i od nowa teraz cyc...za chwile bedzie pol godz odbijania... potrzebuje snu Jezu Chryste... czy moje dziecko nie moze byc normalne????
|
Niestety niektóre dzieci są bardziej nieodkladalne niż inne. Pocieszę Cie, że moja koleżanka tez miała taki problem i jak mała miała 2 miesiące to minęło.
|