Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 04:50   #15
melawen
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Moim zdaniem tez to dziwne jest. Koleżanki siostra ma 2 dzieci dziewczynki 1 rok i 4 lata. Ta starsza nawet wodę popija mlekiem z cyca. Jak byliśmy na grill to wyglądało to dziwnie nawet można powiedzieć obrzydliwie.

---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ----------

I co? Może ty rodzisz kobieto
Chyba jeszcze nie
rozchodzilam ten ból i zasnęłam, wiec to straszaki. Ale 2 godziny mnie siekalo. Zobaczymy co będzie dalej. Teraz nie boli prawie.

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
A ja siedze i rycze... nie mam sily... wieczorem od 19 do 24 mala dawala popis. Teraz od 3 powtorka. Pije az leci wszystkimi otworami. Jak usypiam i odkladam to ryk. Alvo ryk albo nasrane... ledwo widze na oczy. Juz na mnie zasnela i chce ja odkladsc i znow kupa. Wiec przebieram ona sie rozbudza i od nowa teraz cyc...za chwile bedzie pol godz odbijania... potrzebuje snu Jezu Chryste... czy moje dziecko nie moze byc normalne????
Niestety niektóre dzieci są bardziej nieodkladalne niż inne. Pocieszę Cie, że moja koleżanka tez miała taki problem i jak mała miała 2 miesiące to minęło.
melawen jest offline Zgłoś do moderatora