Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 06:18   #22
petel
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Hej, dziewczyny, dziękuję za gratulacje
Nie odzywam się wcale, a podczytuje tez rzadko kiedy. Nie mam czasu na nic. Podziwiam te, które są w stanie jakoś się zorganizować, mi to kompletnie nie idzie. Od wtorku jesteśmy w domu, ja mam problem z laktacja i na karmienie schodzi strasznie dużo czasu. Jest już lepiej, na szczęście w szpitalu była świetna położna laktacyjna.
Gratuluję wszystkim mamusiom, trzymam kciuki za te, które jeszcze nimi nie są. Podziwiam zorganizowane i łącze się w bólu z tymi, które nie mają czasu nawet umyć zębów
Jak znajdę moment dodam opis porodu, choć w sumie to nie wiem, czy kogoś zainteresuje (standardowe cc)

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
A ja siedze i rycze... nie mam sily... wieczorem od 19 do 24 mala dawala popis. Teraz od 3 powtorka. Pije az leci wszystkimi otworami. Jak usypiam i odkladam to ryk. Alvo ryk albo nasrane... ledwo widze na oczy. Juz na mnie zasnela i chce ja odkladsc i znow kupa. Wiec przebieram ona sie rozbudza i od nowa teraz cyc...za chwile bedzie pol godz odbijania... potrzebuje snu Jezu Chryste... czy moje dziecko nie moze byc normalne????
Och, rany, jak ja to dobrze znam.. Faktycznie, może spróbuj owijania, bez tego mój by ani nie jadl ani nie spał ani nic (ja dopiero jestem w stanie w ogóle utrzymać tel podczas karmienia, zamiast walki o ułożenie, złapanie brodawki itd)
petel jest offline Zgłoś do moderatora