Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 06:54   #29
zuzulka_89
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Mowiac to mialam na mysli to ze nie moze normalnie zjesc odbic i isc spac... wiem, ze dzieci maja swoje kaprysy, dolegliwosci ale czy moja musi je miec calymi nocami? Piszac poprzedniego posta karmilam mala. Odbila porzadnie. Utulilam i zasneka. Odlozylam i ciagla walka. Przebieranie rekami i nogami i jeczenie. I tak az do teraz bo w koncu puscila pawika buzia i nosem (mimo ze byla odbita) i zmeczona zaczela przysypiac czyli trwalo to prawie 2h. No i jak juz przysypiala to zrobila kupke wiec musialam przewinac. Ona sie rozbudzila i teraz cyc...i kolo sie toczy...

Nie ma mi kto pomoc. Mieszkamy z TZ w jednopokojowej kawalerce wiec nocowac kogos nie ma jak a poza tym obie babcie pracuja. A TZ tez ciezko pracuje. Wstaje o 4 i w nocy chce zeby odpoczal. Ma odpowiedzialna prace i nie moze byc przemeczony... i tak walcze z mala sama...
Może to niepedagogiczne co napiszę, ale może gdybyś odpuściła czasem takie szybkie przebieranie po zrobionej kupce to pospałaby ciut dłużej?? Wiem, że zaraz się pojawią głosy że jak to, że zapalenie skóry itp...Ale może raz na jakiś czas warto??
A próbowałaś kłaść ją spać na boku? Choćby w ciągu dnia? Może to pomoże na fontannę?

A co do Tżta spróbuj go przekonać, że w weekendy albo dni niepracujące to on wstaje częściej i daje Ci odpocząć
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora