2015-09-18, 08:06
|
|
|
PIP.
|
Dot.: Remington I-light Pro IPL 6000 czy Philips Lumea
Cytat:
Napisane przez Goosiaa
Cześć dziewczyny  ja również kupiłam remingtona model 6250. Dopiero dzisiaj mi przyszedł, więc o efektach za wcześnie mówić, ale mam problem z poborem prądu - mieszkam w bloku spółdzielczym i mam bezpieczniki B10, wywala mi je od razu po 1-2 błyskach. Jedynie w kuchni mam B16 i tam kilka razy strzeliłam na poziomie 2 i nie wywaliło. Więc pewnie będę depilować się w kuchni  Powiem Wam szczerze, że gdybym wiedziała że będzie z tym zasilaniem taki problem to bym sobie darowała zakup - obawiam się, że na wyższych poziomach i w kuchni będą lecieć korki. Mam nadzieję, że efekty będą zadowalające, wtedy wybaczę wszystko 
|
o, w koncu ktos kto rozumie moje problemy zyciowe 
ja szczerze to jakbym wiedziala o tych problemach z korkami to chyba bym zainwestowala w lumea jednak, bo bezprzewodowo ładuje sie to tysiac lat na godzine uzywania, ale przynajmniej powoli sie laduje, wiec nie ma problemu z korkami 
ale mam juz umowionego pana elektryka na wymiane B10->B16
B16 spokojnie daja rade, probowalam do 4 poziomu na razie wiec przy 16 spokojnie wytrzyma 
Cytat:
Napisane przez Kusum
Ja dzisiaj robilam trzeci raz. Na drugim poziomie. Bolalo jak cholera. Co bedzie dalej? Czy cebulki sie jakos uodparniaja i trzeba robic na wyzszych poziomach? Na najwyzszym nie wytrzymam 
|
nie, one sie nie uodparniaja, podobno po prostu im wyszy poziom tym szybsze i lepsze efekty.
Ja mam chyba jakies pancerne nogi
|
|
|