Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Remington I-light Pro IPL 6000 czy Philips Lumea
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 08:06   #87
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Remington I-light Pro IPL 6000 czy Philips Lumea

Cytat:
Napisane przez Goosiaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ja również kupiłam remingtona model 6250. Dopiero dzisiaj mi przyszedł, więc o efektach za wcześnie mówić, ale mam problem z poborem prądu - mieszkam w bloku spółdzielczym i mam bezpieczniki B10, wywala mi je od razu po 1-2 błyskach. Jedynie w kuchni mam B16 i tam kilka razy strzeliłam na poziomie 2 i nie wywaliło. Więc pewnie będę depilować się w kuchni Powiem Wam szczerze, że gdybym wiedziała że będzie z tym zasilaniem taki problem to bym sobie darowała zakup - obawiam się, że na wyższych poziomach i w kuchni będą lecieć korki. Mam nadzieję, że efekty będą zadowalające, wtedy wybaczę wszystko
o, w koncu ktos kto rozumie moje problemy zyciowe
ja szczerze to jakbym wiedziala o tych problemach z korkami to chyba bym zainwestowala w lumea jednak, bo bezprzewodowo ładuje sie to tysiac lat na godzine uzywania, ale przynajmniej powoli sie laduje, wiec nie ma problemu z korkami

ale mam juz umowionego pana elektryka na wymiane B10->B16

B16 spokojnie daja rade, probowalam do 4 poziomu na razie wiec przy 16 spokojnie wytrzyma
Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj robilam trzeci raz. Na drugim poziomie. Bolalo jak cholera. Co bedzie dalej? Czy cebulki sie jakos uodparniaja i trzeba robic na wyzszych poziomach? Na najwyzszym nie wytrzymam
nie, one sie nie uodparniaja, podobno po prostu im wyszy poziom tym szybsze i lepsze efekty.
Ja mam chyba jakies pancerne nogi
ilios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując