Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 08:21   #2826
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52806996]A długo Ci Julek placze po przebudzeniu?
U mojej Hanki ten wstręt do spania to juz ze 3 tygodnie sie ciagnie. A mi się dziś płakać chce,nawet nie przez to,ze corka tak placze, tylko tzta teksty i postawe.
Szaro-grafitowy z żółtym daszkiem.[/QUOTE]

On budzi sie pierwszy raz
i smok zalatwia sprawę zazwyczaj. Czasem pomaga konik. Wczoraj przy trzecim ryku pomogl dentinox. Wg mnie jego smak a nie dzialanie
Wlasciwie to jest ryk przez sen. Wczoraj przy tym ostatnim oczka trochę otwierał ale tak nieprzytomnie. To wygląda jakby coś się przyśniło albo nagle zabolało

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
No u nas wręcz przeciwnie można zaszkodzić tylko

Oj u nas tez budzenie się z rykiem, chyba kupie dentinox, bo nie mogłam uspokoić i nie chciał mis nawet cyca

Dużo razy tak się wybudza?
U nas wczoraj 3 do ok.22 a potem spal do 7

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
A ja nie śpię, bo Ali charczy w nosku ehh ona juz usypia a ja słucham, czy wszystko ok odciagnelam frida i za bardzo nic nie wychodzi ?!? Psiknelam najpierw disnemarem a potem nasivinem po 'odciagnieciu'
Chyba jutro polecę po katarek...
Czytałam, ze to moze tez być kwestia nieodpowiedniego nawilżenia powietrza, wiem, ze juz był temat ale jakie macie nawilżacze??? I inhalatory?

Zdrówka dla Ali!
Ja mam inhalator z Lidla. Jest ok.
Nawilżacz stary ponad dwudziestoletni. Też chcę nowy i nie wiem jaki

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Oł maj gasz... Spac! Ona sobie juz rytm wyrobila i o 7 rano jest wyspana... Zwariuje... 😭
Pobudka niemowlaka o godz.7 to raczej ekstra...