No dokłądnie

Chociaż moje czasem tak mnie kopnie,że aż podskoczę. Dziwi mnie to strasznie, bo poprzednio na tym etapie to było takie bardziej głaskanie.
Co najlepsze- wczoraj oglądałam to 600 gram szczęścia, Tusia była obok i gadała ciągle,żedzidziusie, potem,że mamy w brzuszku dzidziusia i całowała i głaskała brzuch i dzieć wtedy kopnął. A ona to musiała poczuć, bo powiedziała,że kopnął. Także ja nie wiem co z tym moim łożyskiem na przodzie, ale w niczym nie przeszkadza
To normalnie będzie mały piłkarz/ piłkara.
A z tym samolotem to zależy od lekarza. Ja sama swoją proszę, bo się boję o szyjkę- w końcu z Tusią nie mam jak się oszczędzać.
Moi rodzice oboje ciemni, brat też, a ja się urodziłam z białymi włosami i dopiero jak miałam 7 lat to zaczęły ciemnieć. To po dziadku miałam

To samo u mojego małża.
A z kolei Tusia urodziła się z ciemnymi i teraz jej jaśnieją.
Gratulacje

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------
Tak, o 17.15 od pon-pt.Na tvp 2
To akurat jest w Ujastku.
To mamy ten sam tp
Wiesz to taki standard,że to się sprawdza na tym badaniu

a tym bardziej jak płacisz to masz prawo wymagać
Ja mam na nfz i za płytkę tylko płacę, 30 zl.
Teraz będę u miała u gina, kolegi moich Teściów, który prowadził obie ciąże mojej szwagierki

Ja do niego nie chodzę, bo nie pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić.
No i jest mega specjalistą, szkoli na ten certyfikat FMF wielu lekarzy u nas w mieście, ale jest dość...mrukliwy. Także zobaczymy jaki będzie na wizycie
Cieszę się,że wizyta udana