Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak się wtedy zachowujecie?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-18, 07:44   #88
meduza_1991
Przyczajenie

czy on się mną pobawił? co teraz zrobić?

Cześć,
jestem trochę niedoświadczona w sferze damsko męskiej.
Jednak wiem, potrafię odróżnić kiedy ktoś jest mną zainteresowany a kiedy nie.
CO byście powiedziały na fakt: ok 8-7 miesięcy flirtu delikatnego na imprezach, pomocy, rozmów,rozmawiania o mnie wśród znajomych. W końcu on też zaczyna się mi podobać. W końcu po tych 8 miesiącach lądujemy w łóżku. Na początku sprawy są ok. A później on się wycofuje- nawet nie napisze, nie zadzwoni. Tak jakby uciekł. Ja myślałam,że to ja zawiniłam.
Kiedy się spotykamy on jest oschły, robi barierę.
Jednak aby nie robić kwasów w towarzystwie jest 'miły' jednak to bycie miłym jest na siłę.
Zaprasza na swoją imprezę- ignoruje, bawi się z innymi, nawet nie dosiada się, nie porozmawia. Flirtuje z innymi.
Jest dużo imprez wśród znajomych gdzie on będzie się pojawiał- chodzić na nie?
Odwoływać?
Ja wiem, że on mnie olał jak dupek, cham. PO całej sprawie nie skorzystałam z jego 'pomocy' , którą oferował wcześniej bo myślałam, że tylko dlatego poszedł ze mną do łóżka- aby pomóc mi w pracy.
Naflugałam na niego, on od tej pory jest oschły. Sprawa nie została wyjaśniona w żaden sposób. Ja pisałam do niego na początku aby się spotkać- zgadzał się, do spotkań nie dochodziło. Nawet ostatnio wysłałam mu sms z pytaniem czy coś jest nie tak, bo widzę,że zachowuje się tak jakby miał focha na mnie.
Oczywiście odpowiedział, że nie- a na moją prośbę aby było normalnie i aby sie odzywał jak kiedyś już nie odpisał.

Co byście zrobiły na moim miejscu? Nadal mi się podoba i nie mogę wyrzucić go z głowy.

Dlaczego faceci są tacy?

Widziałam tutaj podobne wątki- kiedy mężczyzna po 'wszystkim' ucieka, ignoruje. Dlaczego nawet koleżankę? I ochładza stosunki między dwiema osobami?
Dlaczego nawet nie podszedł sam i nie porozmawiał?
Nawet jeśli czegoś nie chciał mógłby powiedzieć/napisał w smsie/ na fb- że tak wyszło między kolegami ale on nie jest gotowy bo coś tam. Nawet nie dostałam 'odmownej' odpowiedzi, nawet się nie spotkał.
Czytając wizaż zauważyłam wiele postów na temat 'ucieczki' facetów. Dlatego, że dziewczynie zależy? Czy to źle?
Nawet jeśli jest zajęty mógłby znaleźć czas na rozmowę- nie tylko na imprezie...
Zachowanie jak olewanie w towarzystwie przyjaciół jest bardzo niemiłe. Z jednej strony można powiedzieć, że zachowuje się jak dupek, ale z drugiej coś musiało go do tego skłonić. Niedojrzałość? Bycie dzieckiem? Jakiś foch? A może on nie może na mnie patrzeć, bo nadal mu się podobam a i tak nic ode mnie nie chce?
A może mnie olał i nie chce mnie w towarzystwie? Co jest? Ja też mam fochy, też się obrażam- wiem,że zawsze coś wtedy siedzi we mnie, boli mnie...
Może rozmowa?
Warto drążyć temat?
Jak by postąpiła rozsądna, dorosła kobieta? Bo widzę, że ja muszę mieć jaja i być 'facetem'. Widzę, że faceci są 'dzieciakami'. Nie mówię tu o tym przypadku, ale ogólnie w środowisku...

Pozdrawiam,
Meduza
meduza_1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując