Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - terminacja ciąży
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 09:00   #2431
Margareth12
Raczkowanie

Dot.: terminacja ciazy

to kwestia podejscia chyba, moja doktor nigdy by nie zaryzykowala na podstawie Fisha skierowania wydac a i z pewnoscia szpital czerniakowski tez nie. Dzis jest nagonka na lekarzy stad te opoznienia i dlatego czekacie do 22...nawet tygodnia a dziecko zaczyna czuc ból chyba w 24 - 26 tygodniu.
Nikt by sie na podstwie fisha nie zdecydowal dla nas swojej kariery ryzykowac. To co pisala tu ta dziewczyna jest chyba raczej malo wiarygodne. Zreszta mi genetyk jak zobaczyl fisha powiedzial, ze to pewne a to genetyk z Sobieskiego byl. Pelna amniopunkcja jest po to by wykazac pozostale nieprawidlowosci z tego co wiem. Ja tez myslalam, ze bede musiala czekac do pelnej amniopunkcji ale chcialam sie psychicznie nastawic, by sie juz ciaza nie cieszyc, nie wierzyc bo im dluzej trwala tym bardziej bylam zdecydowana urodzic ale podobnie jak w tym artykule,
po rozmowie z pania ze stowarzyszenia nie zdecydowalam sie. Zanioslam fisha do mojej doktor a ona wypisala skierowanie, klasyfikujaca mnie polozna tez przyjela w czerniakowskim poza tym w czerniakowskim jeszcze komisja trzech lekarzy byla zanim nie zakwalifikowali. nie sadze by zaryzykowali soba i swoja odpowiedzialnoscia.

Nie wierzcie w bzdury mojej kolezance z Czerniakowskiego jakies laski co im sie wlasnie dzieci porodzily powiedzialy, ze jedna z nich zrobila amnio wyszla trisomia 21 a ona urodzila i sie pomylili bo zdrowe dziecko ma. takie farmazony tez slyszlam niestety. Zadzwonila do mnie roztrzesiona.

a i moja terminacja nalezala do trudnych ze wzgledu na lozysko i mogli mnie odeslac powolujac sie na Fisha na przyklad, a jednak na szczescie mnie przyjeli.
Oczywiscie szanuje zadnie innych ale nie sadze by robiono test fish za 1000 zl gdyby byl bez sensu

Edytowane przez Margareth12
Czas edycji: 2015-09-18 o 09:04
Margareth12 jest offline Zgłoś do moderatora