Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub Pijaczek Pokrzywy V. - Skrzyp, rzeżucha i inne zielska ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-18, 08:00   #402
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Dot.: Klub Pijaczek Pokrzywy V. - Skrzyp, rzeżucha i inne zielska ;)

Cytat:
Napisane przez xMayx Pokaż wiadomość
Skrzypopokrzywa uratowała moje włosie, kiedy to na przełomie zimy i wiosny zaprotestowało i chciało mnie zostawić samą. Serio, pewnego wieczoru wyczesałam dwie pełne garście włosów i prawie się popłakałam Teraz wydaje mi się to kuriozalne, płakać z powodu włosów, ale wtedy byłam autentycznie załamana. Szukałam różnych sposobów i znalazłam ten z ziółkami, a że nie są takie drogie, postanowiłam spróbować. Piłam ten specyfik codziennie, czasem miałam kilkudniowe przerwy, a pod koniec sierpnia odstawiłam zielsko całkiem. Nie zauważyłam żeby włosy na tym ucierpiały

Na efekty naprawdę warto czekać. Cierpliwości. Na początku ten skrzyp powodował dziwny smak, więc dodawałam łyżeczkę miodu. Później jednak z niego zrezygnowałam, i.. Zachwycałam się smakiem

Powodzenia w piciu, w październiku prawdopodobnie wrócę do picia
O! xMayx kolejny wątek w którym się spotykamy

Masz rację, że płacz i załamanie stanem włosów mogą być uznawane za kuriozalne, ale jakby nie patrzeć piękna bujna czupryna jest jednym z atrybutów kobiecości No a nie ukrywajmy - każda z nas chce mieć te atrybuty jak najładniejsze

Zauważyłaś jakieś efekty poza zmniejszonym wypadaniem?
StonkaaZiemniaczana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując