Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 08:46   #2724
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Super,gratulacje!klaski :

Aleee pycha Lecę!

Ja tak samo. Leciałam już 15 razy i za każdym razem jest gorzej Ostatnio jak lecieliśmy nad górami to przez godzinę kurczowo trzymałam się fotela. A jak leciałam do warszawy to lądowanie zakończyłam soczystym polskim ".... mać" i gościu obok mnie miał mega beke ze mnie

Apolinka,zazdroszczę podróży i życzę dobrej zabawy Też chce insta!

Trzymajcie kciuki,bo dzisiaj sama musze poprowadzic ogolnopolską konferencję,bo mi wysiadł pomocnik
Jak wracaliśmy z Sycylii to jakaś dziwaczka na włoskim lotnisku rozsadzila nas na dwie strony samolotu Jak już siedlismy na naszych miejscach to okazało się, że jest dużo wolnych i że ogólnie bez sensu siedzimy, ale obsługa nie pozwoliła się przesiąść. Wpadłam w panikę, bo bez tż obok nie dałabym rady psychicznie znieść lotu Na szczęście okazało się, że można się przesiąść, bo jedna połowa samolotu była zapewniona, a jedna nie i byłoby przeciążenie. Np ja siedziałam obok jakiejś pary, a Tż sam i obok niego były dwa wolne siedzenia. Więc ta dziewczyna na lotnisku miała niezła fantazje
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora