Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów Cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 08:47   #446
weegirl
Zakorzenienie

Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów Cz. VIII

[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5280652 2]Naprawdę szkoda, że rodzimy handel jest wypierany przez ten zagraniczny. Staram się w większości kupować kosmetyki polskich firm. Początek kodu kreskowego dla produktów z Polski ma "590", więc po tym można rozpoznać polski produkt
[/QUOTE]

A ja częściej jednak sięgam po produkty zagraniczne, jeśli chodzi o pielęgnację włosów (bo do twarzy używam od dawna kremów Ziaja Med i je uwielbiam). Chociaż mam trochę polskich ulubieńców: maska Gloria, szampony Ziaja, szampon Joanny z makiem i bawełną, olejek kokosowy Loton, wcierka Jantar, odżywka z jedwabiem Marion... i to chyba by było na tyle

Cytat:
Napisane przez CptCook Pokaż wiadomość
Cz ja wiem czy kuleją... może ze stylizacji tak ale z pielęgnacją nie jest źle. U mnie się maska Gloria i maski Ziaji dobrze sprawdzały-porównywalnie z Kallosem. Wcierka Jantar też póki co najlepsza i ampułki Joanny. Co do innych rodzajów kosmetyków to nie wiem, bo do włosów używam tylko szamponu, maski i wcierki + oleje do tego.

Generalnie to mnie podkusiło i podciełam trochę włosy . Miałam boba z wdłużonym przodem a teraz mam równego + z przodu krótsze dwa pasma . Trochę wysuszonych końcówek się pozbyłam
O, ampułki Joanny miałam przetestować. Teraz używam szamponu wzmacniającego Joanna, jest całkiem przyjemny.

Zdjęcia, zdjęcia
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując