Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Ja mam miseczke z łyżeczką i super jest ta łyżeczka z sylikonu nie zrobi się dziecku krzywdy.
Co do mm mój sam się teraz upomniał. Dałam cyc i sie darł to zrobiłam mm wciongnoł butle i spi czy to możliwe, że moje mleko jest mało kaloryczne i się ie najada????
A co to te shakery???
Przyszła torebka o matko jaka piękna na codzień idealna poprostu cudna.
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------
To wam opowiem. Teście mają ogromny ogród więc korzystamy ze wszystkiego co tam maja a teraz są ś;liwki więc robimy przecier ze sliwek. Jutro mamy gości więc śliwki damy wypestkowane do zamrażarki bo jak wiecie zrobienie śliwek odparowanie i jeszcze zagotowanie trwa dwa dni. Wczoraj teściowa dzwoni, że ona nam te śliwki przerobi t z się wydarł, że nie bo chcemy połówki na kompot na zime. Ciekawe jakie śliwki przywiezie w całości czy przerobione  .
|
Agnes wklieła zdjecie na fb
takie cos http://allegro.pl/oball-shaker-gryza...tml#tabsAnchor
Fistaszek zarzuc linkiem do miseczki i lyzeczki bo dalej nic nie wiem bo nie pisalas jaka firma :p 
po przeczytaniu 2 raz akcji ze sliwkami zatrybilam hehe ja mam jechac do tesciowej po marchewke..mam nadzieje ze juz wydarla z ziemi bo przeciez jeszcze zielona nacina a ja chce za tydzien malemu dac..
Czas edycji: 2015-09-18 o 08:59
|