2015-09-18, 10:00
|
|
|
czyli Endżi
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.IX
Cytat:
Napisane przez amyz
no akurat jezeli chodzi o jakość ubrań czy butów to bym się nie czepiała bo wiadomo że to wynika z możliwości finansowych. Koszt ubran nie ma tu według mnie żadnego znaczenia. Ale zestawienia tego wszystkiego ze sobą to już zupełnie inna sprawa  W komentarzach strasznie jej bronią, ale ja i tak nie ogarniam umysłem jak jej może nie razić ubranie się tak a nie inaczej skoro wie jak to powinno wyglądać, innym przekazuje wiedzę jak to robić poprawnie.
EDIT: nie zacytowało mi  to odpowiedź na post Your Angel 
|
Generalnie może i też bym się nie czepiała, ale dziewczyna raczej promuje tam zasadę posiadania 3-4 par butów, ale dobrych. Ale nie CCC (w dodatku koszmarki). Babka tam postuluje żeby czytać metki itd. No ale mniejsza 
Bloga będę czytać, stylizacja własne ignorować 
A w kwestii perfum, to powiem Wam, że z biegiem lat marki tak reformułują kompozycję, że masakra. Moje ukochane Angel i Addict sprzed 5 lat to zupełnie co innego niż aktualne popłuczynki w perfumeriach sprzedawane oczywiście pod tą samą nazwą. Przykre to bardzo.
|
|
|