Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 09:00   #52
meneq
Zakorzenienie

Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
moj czteroletni bratanek też śpi z pieluszką tetrową- traktuje ją jak przytulankę.

Przyjaciółka dawała pierś synkowi aż skończył 3,5roku, tylko, że ona podawała częściej niż meneq.

A Ciebie meneq to ja podziwiam. Jak Łucja się urodzi to będę walczyć o kp ale mnie to lekko przeraża jak to wszystkomożliwe. A ty dajesz radę na dwie córy.

A i ja też rodzę w tym wątku. Mogę teraz trzymać do terminu wtorkowego. Jakoś mi sie nie śpieszy a jutro chce wyjść gdzieś z mężem i wczesniej spotkać z koleżanką.

Wczoraj to ogólnie miałam dosc ciąży, taka znudzona byłam itd... Mam nadzieję, że dzisiaj szybciej minie mi ten dzień, przestałam nawet spać za dnia a wczoraj sie trochę napracowałam.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Trzymamy kciuk, bedzie dobrze

Przy pierwszym dziecku sie uczysz a przy drugim juz jest latwiej, zwlaszcza, ze ja zrozumialam jedno - spokojna mama, to spokojne dzieci. I jeszcze jedno, przy pierwszym dziecku bylam sama jak palec, teraz mam ogromne wsparcie tz, jego rodziny oraz znajomych
meneq jest offline Zgłoś do moderatora