Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 10:02   #912
mycha_818
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Noo gadalam wczoraj z tą moją Agą o tym. Powiedziala zeby odstawic, dac sobie miesiac przerwy zeby organizm odetchnąl i po nastepnym okresie zdecydujemy co dalej. Ona chce mi jakiegos ringa załozyc :P
A ze zostal mi tardyferonik z ciazy to mam sobie brac co drugi dzien po jednej i za kilka dni jak minie krwawienie to zrobic badania

Wczoraj juz nie bralam tablet i dzis mam duzo silniejsze krwawienie, mozliwe ze tak szybko bylby okres z odstawienia?
Ja ostatnia brałam w niedziele i od poniedziałku też mam silniejsze krwawienie ale było też hot i tz mówi ze mi po prostu rurę przepchał ;-)

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Ooooo muszę wypróbować!!

Hmm po polsku czy wersja ang?

Ja dopóki nie odstawiłam to krwawilam...

Hm po odstawieniu jeszcze z tydzień ze mnie leciało...

Ja☠☠☠ieee że 2h Was nadrabiałam...
Wczoraj rano z małą na uczelni brałam wpisy- oczywiście wszędzie bez kolejek później do Radzynia na paznokcie... Dodam że odleglosc w jedną stronę to 80km a jechałam z nią zupełnie sama, w jedną i w drugą stronę sobie spała mała awaria byla.na uczelni bo zesrala się a torbę zostawiłam w samochodzie bo przecież tylko na chwilę.. dzisiaj uzupełnienie rzęs, spowiedź i masa sprzątania.. No i zaczynam się stresować jutrzejszym dniem...
Wczoraj od TZ jeszcze dostałam piękną różę

No brawo! Podziwiam za organizację

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
A i zamowilismy wczoraj paletę mleka hipp

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Jeszcze się paznokciami pochwalę
Eleganckie! Super kształt! Uwielbiam taki
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora