2015-09-18, 09:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
Hej
Szlag mnie trafi
Uwaga- teściowa zamowila 15 blach ciasta na wesele" bo trzeba gościom dac bo wstyd nic nie dac"
Nie rozumieją że zamowilismy prezenty na odchodne. Chyba ona za to zapłaci i sama to zje
|
O matko co z niej za baba jeszcze na ostatnią chwilę próbuje coś wcisnąć po swojemu i tak. Mam nadzieję że dacie jej radę i postawicie na swoim 
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Ja mam miseczke z łyżeczką i super jest ta łyżeczka z sylikonu nie zrobi się dziecku krzywdy.
Co do mm mój sam się teraz upomniał. Dałam cyc i sie darł to zrobiłam mm wciongnoł butle i spi czy to możliwe, że moje mleko jest mało kaloryczne i się ie najada????
A co to te shakery???
Przyszła torebka o matko jaka piękna na codzień idealna poprostu cudna.
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------
To wam opowiem. Teście mają ogromny ogród więc korzystamy ze wszystkiego co tam maja a teraz są ś;liwki więc robimy przecier ze sliwek. Jutro mamy gości więc śliwki damy wypestkowane do zamrażarki bo jak wiecie zrobienie śliwek odparowanie i jeszcze zagotowanie trwa dwa dni. Wczoraj teściowa dzwoni, że ona nam te śliwki przerobi t z się wydarł, że nie bo chcemy połówki na kompot na zime. Ciekawe jakie śliwki przywiezie w całości czy przerobione  .
|
Też się nad tym zastanawiam - ale wszędzie piszą że mleko matki dostosowane jest do dziecka i wystarcza, a ja widzę że mały coś krzyczy za jedzeniem, częściej głodny i w nocy się budzi częściej mm nie dawałam, raczej myślę o rozszerzaniu diety, właśnie jestem na etapie poszukiwania łyżeczek, śliniaków itd 
Tylko nie wiem czy to coś da. Chyba że to jakiś kryzys laktacyjny, chociaż na to mi nie wygląda, jakiś głodomor mi się trafił i nie wyrabiam
Noc średnia, kilka razy się budził na jedzenie, nad ranem to w ogóle miałam wrażenie że cały czas je, ale na szczęście udało się pospać do 9 A
|
|
|