Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 09:06   #54
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest trochę tak ze dorośli ludzie też juz pewnych rzeczy nie robią np dorosły facet nie chodzi do mamy żeby go podrapala za uszkiem. A co jeśli on tego potrzebuje? No może ale dla wielu osób to dziwne i społecznie nieakceptowalne.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

Co jesli on i jego mama czuja sie z tym ok? Nic nam do tego Akurat zdanie spoleczne w takiej i podobnych kwestiach mam w powazaniu.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Dzwonilam do poloznej. Mimo wszystko poleca w mojej sytuacji przyzwyczajenie malej do smoczka mimo jej obecnej niecheci bo wszystko wskazuje na to ze Ewka traktuje jako smoczek moja piers i stad to ulewanie ze wszystkich stron bk sie przejada. Mam tez sprobowac odciagnac mleko zeby tata ja nakarmil z butli zeby wiedziala ze jedzenie to nie tylko cyc i mama. Jak sie nie uda sciagnac to dopoic mm. No i jak odkladam do lozeczka a ona placze to nie brac od razu na rece i do cyca tylko poglaskac podotykac bo podobno juz kuma ze placzem zalatwi sobie cyca. No i mozliwe ze to skutki pobytu w szpitalu bo tam stresujace dla nas sytuacje. Inne miejsce. I ja zasmucona mama nosilam ja tam duzo na rekach i tl akurat prawda - i Ewek sie przyzwyczail

Wiem, jakie masz o mnie zdanie, ale dobrze Ci zycze i moze jeszcze skonsultuj Wasza sytuacje z dobrym doradca laktacyjnym
meneq jest offline Zgłoś do moderatora