Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 10:23   #920
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Nie zrobiłam Tztowi nic do żarcia na jutro do pracy Kapalam małego bo on se jechał na spota, wiec nie bede zapierdalala za dwie osoby

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

odważyłaś się w końcu kąpać sama? i jak?

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Fartuch ja też miałam problem z kamieniem i teraz każdy po prysznicu ściąga wodę z kabiny taką sciagaczką do szyb i jest super. W weekend tylko płynem do szyb myje i problem zniknął.

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

o tak! używanie ściągaczki to dla mnie takie normalne jak mycie zębów że aż zapomniałam o tym napisać! ściągaczka to podstawa

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Kejti zawsze jak porównywałam innych mężów do swojego to uważałam, że mam największy skarb na świecie, no ideał - przez ponad 5 lat poklocililismy sie RAZ! zawsze siadaliśmy i rozmawialiśmy, zawsze bylismy dla siebie najważniejsi. Ale prawda jest taka, że jego nigdy nie było w domu i mi nigdy to nie przeszkadzało, nawet czasem wręcz pasowało bo to sobie w spokoju posprzątałam, to maseczkę sobie zrobiłam, to serial obejrzałam - do teraz było ok. Bo pewnie, że poradziłabym sobie sama ale jak widze jak wam Tzci pomagają to ja tez bym tak chciała. A on nie jest tego zwyczajny, wiec to dla niego szok i najgorsza kara jak ma byc w domu. No a ja zawsze taka głupia, perfekcyjna pani domu, mieszkanie wysprzątane, obiadek gotowy, jedzenie do pracy przygotowane tylko wsadzić do mikrofalówki. I uj, chciałabym w zamian tylko zeby czasem posiedział w domu z nami. Ale nic powiedzieć nie moge bo raz ze pacjenci a z tego najwieksza kasa, dwa ze siłownia i rolki a wtedy slysze ze on ma hashimoto i musi ćwiczyć bo inaczej jest gruby, a wczoraj jechał na spota BMW to mimo ze obiecał ze bedzie jeździł na co drugi to "bo auto trzeba podpiąć pod komputer". No to co miałam powiedZiec- zostań ? Mówiłam ze bym chciała by zajal sie Konradem ale on wtedy chce go pakować do auta i zabierać ze sobą. Jak K juz wczoraj płakał ze zmęczenia bo chciał iść spac.. Także duzo mojej winy w tym jest... Widziały gały co brały i jeszcze mi to pasowało...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

kochana, tak jak dziewczyny napisały, pogadajcie od serca z tż-em.
I nie martw się tak, że poczuje się osaczony! urodziła wam się dziecko więc świat wywraca się do góry nogami i wiele rzeczy się zmienia. Trzeba czasem z czegoś zrezygnować i on musi się z tym pogodzić. To przecież przejściowe, dzieci szybko rosną i z czasem wszystko wróci do normy. Znowu będzie więcej czasu na swoje przyjemności ale na razie najważniejszy jest Kondrad i jego potrzeby a na końcu zachcianki tż-a.

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Cze.....
Jestem taka oslabiona ze masakra. â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠e , odstawiam te tablety...ciagle ze mnie leci, od 25 sierpnia.... :wmur: juz nawet nie chce wiedziec jk wyglada moja anemia.....

Szuuu, a moze pozwol kiedys tż zabrac gdzies ze sobą Konradka skoro tak chce. I oczywiscie nie po nocy przekona sie jak to jest

odstaw kochana bo się zamęczysz a i tak nie przejdzie. widocznie tak reagujesz na te tabletki. ja w końcu nie wykupiłam recepty bo się przestraszyłam, że też tak będę krwawić. ustaliliśmy z tż-em że pomęczymy się z gumkami a za kilka mies. jak odstawię małą od piersi to wrócę do tradycyjnych tabletek które brałam przed ciążą

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2015-09-18 o 10:28
mehja jest offline Zgłoś do moderatora