Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 10:37   #85
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Jeśli chcecie zapisywać różne dane typu karmienie, spanie, przewijanie to pomocne są różne aplikacje na telefon, ja mam ściągnięta Dziennik Maluszka z Nivea, zobaczymy czy się spisze, ale ma dużo fajnych opcji w tym karmienie która piersią, jak długo, butelka, statystyki, spanie, wydaje się być ok. Nie trzeba zeszytów i długopisów

Mozesz na liste wpisac imie corki? Ruri

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Nooo dzisiaj zaczelam powaznie myslec o chuscie. Moze jak ewka bedzie przy mnie blisko to bedzie spokojniejsza a ja lub TZ bede miala wolne rece zeby cokolwiek zrobic. Nie mam tylko zadnego pojecia o chustach.. jak mala da mi pozniej troche czasu albo gdy TZ wrocii z pracy to zaglebie sie w temat

Nie wiem, na ile charakter a na ile zasluga chusty (przy starszej nie mialam) , ale Ruri jest spokojna a placze rzeczywiscie tylko wtedy, kiedy jest glodna lub ma brudna pieluche. Mysle, ze w Twojej sytuacji warto sprobowac
meneq jest offline Zgłoś do moderatora