Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zgubione świadectwo ukończenia liceum, a rekrutacja na studia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 15:42   #1
okapi
Rozeznanie

Zgubione świadectwo ukończenia liceum, a rekrutacja na studia

Cześć Siedzę w tym roku w domu, bo uczę się do poprawy matury. Robiłam ostatnio porządek w dokumentach i okazało się, że moje świadectwo ukończenia liceum się gdzieś zdematerializowało...

Sprawdziłam wykaz dokumentów wymaganych w rekrutacji przez uczelnie, na które będę składać i wszędzie chcą tylko świadectwa maturalnego/dojrzałości, czyli niby ok. Ale pamiętam, że rok temu rejestrując się na studia wpisywało się masę innych danych, w tym także odnośnie liceum i tu się trochę zmartwiłam.

Rezygnowałam ze studiów kilka dni temu i nie zamknęli mi jeszcze wirtualnego konta, więc udało mi się właśnie wygrzebać w swoich danych numer świadectwa ukończenia liceum wraz z datą wydania.

Mogą pytać o coś jeszcze odnośnie tego świadectwa (zakładając, że tak jak pisałam - nie jest wymagane do złożenia przy rekrutacji)? Bo w sumie nie przychodzi mi do głowy nic więcej ponad nazwę liceum, rok ukończenia, nr świadectwa i datę wydania, a to akurat mam. A jak mam być szczera, to sekretariat mojego lo nie słynie z dobrej organizacji i o ile sytuacja naprawdę do tego nie zmusza, to wolałabym uniknąć załatwiania tam czegokolwiek

Jeśli ktoś coś, to z góry bardzo dziękuję
okapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując