Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-19, 16:35   #989
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki postaram sie dobrze bawić choć ciężka noc za mna wiec jestem ma maksa zmęczona. Ale damy rade

Cieszę sie ze pogoda u nas sie poprawiła - ciepło sie zrobiło i juz noe pada. Zostawiłam pole u dziadków i juz tęsknie
Rodzice powiedzieli ze imię im sie nie podoba ale najważniejsze ze nam sie podoba bo to nasze dziecko wiec ok w koncu kazdy ma inny gust.

Nic to, kończę pisać bo mi sie mdłości robia od pisania na telefonie w aucie

Sent from my iPhone using Tapatalk
Udanej zabawy!!
My mamy za tydzień koło Wawy i dzisiaj się okazało,że mamy jechać w piątek po południu, a nie jak myślałam- w sobotę rano. Więc po usg, które mamy o 16 pojedziemy OD RAZU do Wawy:/:/:/ Nie lubię tak na wariackich papierach:/

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Bawcię się dobrze kochani ! To już ostatnie podrygi
Dzisiaj sobie przypomniałam co miałam wczoraj napisać Pewnie nie jedna z was słyszała że kobiecie w ciąży się nie odmawia bo się myszy zalęgną ? No to przejdę do sedna ostatnio się trochę z moim tż popstrykałam o jakieś bzdury nie nerwowo ogólnie a tu wczoraj jedziemy na zakupy po urlopowe bo pustka w domu , podniósł maskę samochodu żeby sprawdzić olej bo zrobiliśmy 2000 km a tu co ? mysza pod maską haha ale sie usmiałam z boku była tam jakaś gąbeczka zabezpieczająca coś tam a myszka pogryzła i zezarła połowę gąbeczki ! Także nie ma żartów z ciężarówkami
No to przyznaj, czego Ci odmówił?Riki tiki fiki miki?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora