Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-19, 20:06   #319
meryy82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja jestem niska, drobna i chuda, a urodziłam siłami natury dzieci o wadze prawie 3700 kg, także reguły nie ma. I maluszek był podwójnie owinięty pępowiną (bo miałam jakąś strasznie długą).

Ja po jednym dniu w szpitalu jestem wykończona. Przez trzy godziny mały nie chciał jeść ani spać, tylko ciągle na rękach. Mi się oczy zamykają same, bo mało w nocy spałam. Jak go karmiłam dzisiaj to jadł 5 minut i wypluwał pierś Strasznie niespokojny jest...
biedny maluszek, pewnie niespokojny bo chory, do tego szpitalny stres. Zdrowiejcie szybko !

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że u mnie będzie tak samo.

Tyle to ja w liceum ważyłam. Mnie się waży waga 65-70kg. Dużo niestety przede mną.
teraz też mi się marzy po ciąży 65-75kg, i boję się teraz bo jak na początku ciąży te kg tak nie wskakiwały, tak teraz na końcówce masakra, wiem, że sporo z tego to woda.
Ale boję się, że przyjdzie zmęczenie, nie będzie czasu na aktywność i dupka po ciąży będzie rosła

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
I kolejne pytanie bo wzięłam się za papierkowe sprawy - czy Wy dostałyście jakieś specjalne zaświadczenie o urodzeniu dziecka ze szpitala? Ja dostałam tylko "kartę leczenia informacyjnego" i nie wiem czy pracodawcy a raczej ZUS to wystarczy..
ZUS na pewno będzie chciał akt urodzenia, pracodawca raczej też
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora