Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiek faceta czy to ma sens ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-20, 18:05   #1
Malinaa191919
Przyczajenie

Wiek faceta czy to ma sens ?

Witajcie
Wiem że były już tematy tego typu ale liczę na waszą opinię dotyczącą mojej sytuacji.

2 tygodnie temu byłam z przyjaciółką w klubie, siedziałyśmy w loży kiedy podeszło dwóch facetów, przystojni, elegancko ubrani właściwie jedynie oni dwaj byli tak ubrani,nie pili alkoholu tylko sok co również żuciło mi się w oczy poprosili do tańca zgodziłam się, dobrze mi się z nim tańczyło w dodatku świetnie mi się z nim rozmawiało, po kilkunastu minutach podziękował za taniec i po chwili poprosił o numer telefonu. Spotkaliśmy się i po prostu rewelacja, jeszcze nigdy nie spotkałam faceta z którym tak świetnie było by na spotkaniu, w końcu nadszedł moment gdy zapytałam go o wiek odpowiedział że ma 29 !! lat (wygladał mi na max 23) ja mam 19 więc jest to dla mnie problem bo różnica wieku jest spora, poza tym moi rodzice nie byli by zachwyceni gdybym im o tym powiedziała,a myslałam aby się z nim wiecej nie spotykać jednak ma w sobie dar przekonywania, poszłam z nim na drugie spotkanie i trzecie i z każdym jego słowem czy gestem czuje jak zbliżamy się do siebie. Jest kawalerem nigdy nie był żonaty nie ma dzieci ma świetną pracę nigdy bym nie pomyślała że są tacy faceci w takim wieku.

Proszę o waszą opinię jak to widzicie? jak wytłumaczyć jego wiek rodzica, myślicie że facet w tym wieku szuka stabilnego związku a nie przygody, mam mętlik myśli w głowie...
Malinaa191919 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując