2015-09-21, 11:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez Mten
Paradoksalnie to co miało mi powstrzymać przedwczesny poród teraz sprawi że bez oksy nie ruszy 
|
Pamiętacie jak pisałam w połowie sierpnia, że lekarze straszą przedwczesnym porodem, a potem rodzi się po terminie? Wtedy mnie zakrzyczałyście, a teraz wychodzi, że moja teoria się potwierdza
Nie mówie, że lekarze nie mają podstaw, ale chyba za łatwo tak stwierdzają, my się nakręcamy a potem dupa 
Cytat:
Napisane przez olkka16
Hej mam pytanie już do rozpakowanych mam- czy Wasze dzieciaczki śpią bez problemu w łóżeczku czy z Wami w łóżku? Od piątku mam hardcore z małym już psychicznie zaczynam mieć dość, że nie umiem sobie z własnym dzieckiem poradzić a to dopiero 3 dni. Ah i czym smarujecie podraznione brodawki?
|
Moja śpi w łóżeczku, ale wkładam ją jak już śpi. Zazwyczaj nad ranem biorę ją do siebie, bo padam za zmęczenia już.
Cytat:
Napisane przez Mten
Ja też się nasłuchałam o oksy Kissmisiaa. Ale z drugiej strony czasem jakiś impuls jest potrzebny i akcja toczy się sprawnie. Czasami strach ma wielkie oczy po prostu.
Będzie dobrze! Musimy w to wierzyć - wiecznie te nasze dzieci w brzuchu siedzieć nie będą! 
|
Nie nakręcajcie się negatywnie Ja miałam oksy i u mnie było ok - ani mocniej nie bolało ani nic.
PS. Wiem, że teraz łatwo się pisze, ale bądźcie dobrej myśli 
U mnie dziś tragiczna noc - Julka od 3 budziła się co godzinę A teraz królewna odsypia a ja sprzątam i pranie robię. Chyba pójdę dziś pierwszy raz sama z nią na spacer.
|
|