2015-09-21, 11:22
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
|
Koszulka ekstra 😀 kupie swojemu na imieniny,bo do jego pogladow obecnych idealnie pasuje.
Cytat:
Napisane przez violka848
Dziewczyny a Wy w swoich krzesełkach do karmienia macie te wkładki dla niemowlaka? Potrzebne to?
|
ja nie mam.i mimo,ze moja kruszyna to niepotrzebne.tak bokiem troche sie opieta jak je, ale spoko.
Cytat:
Napisane przez Hanka20
Nasz tez się krzywi jak podaje mu Wit C ale ciamka ładnie. Za to jak podaje mu warzywka to zwykle musze pakować mu ta łyżkę do buzi na sile bo odwraca się i rączkami chwyta łyżeczkę. Wasze tez tak robią czy tylko mój taki wybredny? Jedynie dynie jadł bez protestów.
Od jakich owoców zaczynalyscie?
|
moja próbuje lyzeczke lapac i sama sobie wsadzac, ale buzi nie odwraca.tzn odwraca jak juz się znudzi jedzenie, drugi dzien machewki i drugi ziemniakow dosc szybko. I tez zauważyłam wczoraj,że zaczyna sie buzie spokojniej otwietac bez klapania takiego szybkiego i już tak językiem nie wypycha papki. Na wit. C SIE lekko krzywi. Wczoraj łapy wyciagala i pokrzykiwala jak brzoskwinie i gruszki jedlismy,dałam sprobowac tak na kniuszku lyzeczki,to gruszka mniam, a brzoskwinia taka działkowa mała kwasna i oczy zdziwionego schreka 
Cytat:
Napisane przez Hanka20
VIOLKA - skończyły się dobre czasy, pan Skok nawiedzil nasze dzieci. .. pięknie akurat teraz jak jestem słaba i cieknie mi z nosa.
Tez coś ciężko miał dziś z usypianiem musiałam suszarkę odpalić kilka razy dziś, wieczorem tez. Oby nocka była lepsza dziś od wczorajszej, bo tz juz w pracy i sama jestem.
|
O tp widze nie bylam sama... pogoda sie tez gwaltownie zmieniala wczoraj,moja ze 4drzemki zrobila to potem spac sie nie chcialo. I dentinox chyba pomogl.bo juz sie zmeczyla marudzeniem. I tak dobrze że wczoraj nie wrzeszczala, tylko poplakiwala.
Ja wnosie mam juz gluta i zatkana jestem,cudnie 😒
Cytat:
Napisane przez Majka232
Mam mega apetyt i wzruszam sie szybko. Zobaczyłam fotobsynka jak miał ok.3 lat i taki malutki byl i się rozryczalam. Teraz na tym programie Aplauz.
Nawet mi tak żal tych kup takich na piersi. Bo to juz nie wróci :/
Albo okres mi się zbliża albo mi odbiło
|
lepiej dzis?
Hehe,fajnie to zabrzmialo,żal za kupami mega
|
|
|