Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-21, 10:51   #195
_karmazynova_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Niestety znowu się nie udało Zrobiliśmy drugie pobranie i po 15 minutach Nie wiem czy to wystarczy doktorowi, bo ostatnio zdązyłam tylko na czczo zrobić...
A dzis tego trzeciego kontrolnego juz nie dało rady, biegiem do łazienki lecialam.

No zabic sie idzie.
Współczuje

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Wiesz, że ja mam to samo z kupowaniem dla siebie?
Męża namówiłam na nowe buty i właśnie szukam dla niego koszuli, a dla siebie nic...
Ostatnio było mi szkoda na nowy pędzel do makijażu, a przydałby się nowy... Z kupnem odżywki do rzęs zwlekałam miesiąc (ostatecznie dobrze, bo nie mogę jej używać)...
Szukam dla siebie jeszcze sukienki na sesję, ale ... szkoda mi kasy
A dla Małej to bym wszystko kupiła.

Jak miło

Wczoraj dostałam pierwszego bolesnego kopniaka od Inki tragedii nie było, ale jak ona jeszcze urośnie drugie tyle to strach myśleć co będzie
U mnie podobnie z tym wydawaniem kasy na siebie. TŻ się śmieje, że kupuje tylko to co jest potrzebne Ostatni mój większy zakup to nowe jeansy ciążowe za 19.99

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Kurcze, nie jestem na razie w stanie być z Wami na bieżąco... ale jeszcze z tydzień wariactwa przeprowadzkowego i będę największą gadułą na wątku ( tak, tak Adka! ). Jeśli o przeprowadzkę chodzi, to pokój małego jest już gotowy (na razie taki surowy, same meble), więc jutro pokażę Wam co tam poskręcaliśmy

No i melduje się po wizycie. Mialam robione KTG - mały wiercil się bardziej niż zwykle, bo go chyba cisnelo z obu stron :p Wyniki super dostałam też zastrzyk z przeciwciałami, z szyjka wszystko super poza tym berbec waży ok 1200-1300g i leży poprzecznie. Ale ginka powiedziała, żebym była spokojna, bo ma jeszcze czas na fikolka; ) na następnej wizycie będzie 33 tydzień i wtedy się wkurze jak dalej będzie traktował moją macice jak hamak:p

I się wkurzyłam w drodze do domu... jakiś swiniak rzucił we mnie z jadącego samochodu nugetsem prosto w brzuch.. aż się rozlecial na dwie części.. jeszcze w główkę akurat celnął.. zabolało jak cholera. Mam nadzieję, że trafił mnie przez przypadek, a nie, że jest taki podły...
Czubasek, Ty z tego co kojarzę też dzisiaj wuzytujesz- kciuki!!
I za inne dzisiaj wuzytujace również; )
Super, że wyniki są świetne
A temu ******* ktoś powinien wepchnąć całego, brudnego nugetsa w gardło i czekać jak przełknie. A następnie go uderzyć w brzuch, żeby się dowiedział co może takie rzucanie spowodować kretynizm totalny przykro mi, że spotkało to Ciebie. spisałaś numery rej?

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Przyszła właśnie spóźniona paczka z all
Szczoteczka + grzebyk do włosów Canpol, nożyczki i cążki BabyOno, myjka frotte, dwie zakrętki do butelek Tommy, 1 para niedrapek. A w gratisie naklejka dla Małej i mata turystyczna do przewijania
Fajne gratisy - zwłaszcza ta mata

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora