2007-09-15, 12:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Teraz ja 
Wstałam po 12 i teraz zamulam przed kompem 
Krówka Właśnie obejrzałam zdjęcia Super się Wam trafiło, świetna przygoda. Zawsze się zastanawiałam jak to jest być właścicielem mieszkania, którego balkon widać przed te szyby w Dzień Dobry TVN, ja to bym wynajmowała chyba na reklamy 
A z Liroya kurdupel podobno, to prawda? 
Haha i fajnie wyszło to z Wojtkiem 
Co do solarium, to ja byłam kilka razy, ale teraz nie chodzę, bo nie mogę. Właśnie się zastanawiam, co ze studniowką, bo taka blada to trochę lipa, a balsamami nigdy równo nie wyjdzie na całym ciele... Ale wracając do solary, to z tego co pamiętam, bardzo poprawia humor. Nie wiem, czemu tak się dzieje, może te promienie UV mają jakieś właściwości... W każdym razie po wyjściu czułam się fajnie 
Laylaaa nie jest gorąco raczej, tam są takie dmuchawy wentylujące 
Nie będę zbytnio rozwijać tematu szkoły W SOBOTĘ, napiszę tylko, że zgłosiłam się do olimpiady z angielskiego, ale to tylko tak, żeby nie iść na lekcje w sumie... i jakąś dobrą ocenę dostać. Bo wyniku to na pewno wysokiego nie będę miała 
A i pod koniec września robimy karaoke i konkurs typu 'Jaka to melodia' po angielsku na Dni Języków Obcych. Karaoke robiliśmy już w zeszłym roku, haha świetnie było 
Jak tam, dziewczyny, plany na sobotni wieczór? Bo u mnie bardzo niesprecyzowane, planujemy z koleżanką wyciągnąć kogoś gdzieś... ale kogo i gdzie?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.'
|
|
|