2015-09-22, 09:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krąg wiedźm na (nie tak bardzo) Łysej Górze - część 7 :)
Dzień dobry. 
Cytat:
Napisane przez panna_felicjanna
Cześć dziewuchy!
Melduję, że żyję tylko ostatnio brakuje mi czasu.
Ja też chętnie bym gdzieś wyskoczyła.  Jak tak siedzę na lotnisku i słucham dokąd latają te samoloty, to aż żal się robi, że ja nie mogę też polecieć.
Ja chcę!
A na długo by tam poleciał?
|
Hej. Dziekuję za wsparcie. Też bym gdzieś pojechała, tymbardziej, że w tym roku nigdzie nie udało mi się wyrwać. tż poleciałby tylko na kilka dni, około 3, ale z tego co słyszałam móglby pracować do 18.00, a dwa z hali i tak jest widok na lazurowe wybrzeże. 
Cytat:
Napisane przez kudlik_kk
Tragedia! Jeszcze gorzej jest niż było. Oczywiście każdy pierdzieli pod nosem a ozora nie uszczknie. Ja z drugą matką walczyć o całą szkołę nie będę...
Czytałam co z twoją ciocią, bardzo wielkie wyrazy współczucia. Trzymaj się cieplutko
Bo najlepszy jest do pipki Biały Jeleń
Ja wczoraj ćwiczyłam! Pożeranie ciastek i chrupek!
Pamiętam jak ja kiedyś ćwiczyłam to miałam całe dwa lata zakwasy. No ani dnia spokoju 
|
Temperatury są strazne. Oddajcie mi lato! Współczuje mojej koleżance, przyjechała tu na praktyki na kopalni. Ma wypłukiwać z nadkładu piasek, a co za tym idzie w tych temperaturach używać miski i wody? Masakra, aż mnie bolą jej dłonie.
Szkoda, że ludzie nie potrafią się odezwać, tylko czekają na cud. 
Dziękuję za wyrazy współczucia. 
Potwierdzam, że Biały Jeleń najlepszy.
Dobrze, że nie mam w domu ciastek i chipsów, bo kto wie, co by mnie podkusiło wczoraj. Kiedyś jak ćwiczyłam to praktycznie zawsze miałam zakwasy, ale wtedy to się miało kondycję i w ogóle, powinnam znowu wrócić do pływania. 
Ogląda ktoś mecz? 
Kudliczku od dziś polskibus rzucił bileciki po 1zł
|
|