Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krąg wiedźm na (nie tak bardzo) Łysej Górze - część 7 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-22, 09:28   #2356
martullenka
Zakorzenienie

Dot.: Krąg wiedźm na (nie tak bardzo) Łysej Górze - część 7 :)

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez panna_felicjanna Pokaż wiadomość
Cześć dziewuchy!
Melduję, że żyję tylko ostatnio brakuje mi czasu.

Ja też chętnie bym gdzieś wyskoczyła. Jak tak siedzę na lotnisku i słucham dokąd latają te samoloty, to aż żal się robi, że ja nie mogę też polecieć.

Ja chcę!

A na długo by tam poleciał?
Hej. Dziekuję za wsparcie. Też bym gdzieś pojechała, tymbardziej, że w tym roku nigdzie nie udało mi się wyrwać. tż poleciałby tylko na kilka dni, około 3, ale z tego co słyszałam móglby pracować do 18.00, a dwa z hali i tak jest widok na lazurowe wybrzeże.

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Tragedia! Jeszcze gorzej jest niż było. Oczywiście każdy pierdzieli pod nosem a ozora nie uszczknie. Ja z drugą matką walczyć o całą szkołę nie będę...

Czytałam co z twoją ciocią, bardzo wielkie wyrazy współczucia. Trzymaj się cieplutko

Bo najlepszy jest do pipki Biały Jeleń

Ja wczoraj ćwiczyłam! Pożeranie ciastek i chrupek!

Pamiętam jak ja kiedyś ćwiczyłam to miałam całe dwa lata zakwasy. No ani dnia spokoju
Temperatury są strazne. Oddajcie mi lato! Współczuje mojej koleżance, przyjechała tu na praktyki na kopalni. Ma wypłukiwać z nadkładu piasek, a co za tym idzie w tych temperaturach używać miski i wody? Masakra, aż mnie bolą jej dłonie.

Szkoda, że ludzie nie potrafią się odezwać, tylko czekają na cud.

Dziękuję za wyrazy współczucia.

Potwierdzam, że Biały Jeleń najlepszy.

Dobrze, że nie mam w domu ciastek i chipsów, bo kto wie, co by mnie podkusiło wczoraj. Kiedyś jak ćwiczyłam to praktycznie zawsze miałam zakwasy, ale wtedy to się miało kondycję i w ogóle, powinnam znowu wrócić do pływania.

Ogląda ktoś mecz?

Kudliczku od dziś polskibus rzucił bileciki po 1zł

martullenka jest offline Zgłoś do moderatora