Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla łatwo poddających się i pragnących to zmienić
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-22, 10:08   #255
muszynianka26
Wtajemniczenie

Dot.: Dla łatwo poddających się i pragnących to zmienić

Cytat:
Napisane przez MalarskiSen Pokaż wiadomość
Trzymam się trzymam, przychodzą momenty,że coś mi się przypomni z dzieciństwa itp. I się rozbeczę ale ogólnie się trzymam.

Ja dzisiaj posprzątam
Jadę do szkoły wypełnić deklaracje
I zadbam o siebie bo trzeba trochę się ogarnąć xD

A spory kredyt ?

Na TapTalk z antycznego telefonu
jeszcze 240k

Cytat:
Napisane przez zlotniczanka Pokaż wiadomość
hello, dziewczyny, wracam do Was.
Ostatni tydzień był szalony. Dużo się wydarzyło, muszę się otrząsnąć. Jak wymyślę sobie plan działania, to wpiszę go tu i zacznę działać.
Opowiadaj co się stało
Cytat:
Napisane przez Aguska09 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Dawno nie byłam na forum wizażu, ale ten wątek jest idealny dla mnie. Ja największy problem mam z zaplanowaniem diety. Najlepiej jakby ktoś nade mną stanął, dał gotowy przepis i kazał ugotować. A tak najczęściej obiad a'la leniuch czyli spaghetti, jakieś danie jednogarnkowe albo kotlety
Poza tym chcę powalczyć z moją słabnącą motywacją do ćwiczeń (ćwiczę od maja, od 2-4 razy w tygodniu - przez brak diety zauważyłam tylko wzmocnienie mięśni i lekkie wysmuklenie ciała, a bandzioch dalej sterczy)
Najlepsza motywacja dla mnie do sprzątania? Niespodziewani goście - w ciągu godziny ogarniam salon i kuchnię aczkolwiek zabiorę się dzisiaj do gruntowniejszych porządków... No i muszę wysłać chociaż jedno cv, bo od miesiąca jestem bezrobotna...

Co do tematu zdrowia, zaczęłam się odczulać, leczę się u dermatologa, ale do dentysty się wybrać nie mogę, ale trzeba to zrobić zanim zęby zaczną boleć
Moje rady dla łasuchów: nie wycofujcie od razu słodyczy z diety, to szok dla organizmu i nie może się to dobrze skończyć na początek pozwólcie sobie na jedną kostkę czekolady dziennie, potem co dwa dni itd, nie będzie potem "rzucania się" na trzy tabliczki na raz tak samo ze słodzeniem herbaty/kawy. Kiedyś słodziłam dwie łyżeczki, później półtora, teraz herbaty nie słodzę, a kawę płaskie pół łyżeczki

Dobra, ale się rozpisałam. Pozdrawiam i życzę wszystkim większej motywacji
Na brzuch najlepsza dieta niestety. Podobno 70% sukcesu przy odchudzaniu to dieta

Witamy i powodzenia

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
http://m.asos.com/mt/www.asos.com/ASOS/ASOS-Kate-Lace-Mini-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=51762 17&un_jtt_application_pla tform=newPlp&un_jtt_redir ect

Taka jest, ta różowa :-D oczywiście kupiłam na allegro bo ta oryginalna asosowa cena to jakoś kosmos ;-) pokazałabym na sobie ale wyprałam ja wczoraj, wiec może później :-P
Bardzo ładna

Za rok będziesz żałowała, że nie zaczęłaś dzisiaj
Zapisz
muszynianka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując