Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 12:15   #560
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez k_asienka Pokaż wiadomość
Hehe oj w ciaży to dużo sie człowiekowi kręci

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja tez dalam.za kocyk i podusie stowe...
Duzo ale warte ceny jak dla mnie.

Ja obcinalam przy corce a jak teraz segregowalam ubranka to szlag mnje trafial bo nie wiedzialam jaki rozmiar
No właśnie ja też uważam, że pierwszy który zamówiłam jest wart swojej ceny. Teraz czekam na drugi i liczę na to samo.

Ja ucięłam jedną, a później pomyślałam, że będzie problem jak będę chciała rozmiar sprawdzić, albo sprzedać. Póki co zostawiam jednak...

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
ANIQA ja metki ucinałam, bo mnie wkurzały a zazwyczaj mam tak, że ta z rozmiarem jest malutka i ją zostawiałam a te długie obcinałam. Chyba że była jakaś niska temperatura prania albo zakaz suszenia to zostawiałam, ale i tak obcinałam żeby nie były długie. No i te które są twarde wypruwam w całości, ale jest ich bardzo mało
W tych ubrankach z Tesco są głównie te długie metki właśnie i np. te które zamawiałam zza granicy. No nic, póki co zostawiam, jak będzie potrzeba to utnę.

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
A przed chwilą pytam się córki "kto mnie kocha?"
- "tatuś!"

Cytat:
Napisane przez k_asienka Pokaż wiadomość
To szkoda, bo ja już mam wybraną położną i chyba nie będę już zmieniać i kombinować. A zadowolona jesteś z tych zajęć?

Kupujecie jakieś specjalne wanienki? np. http://allegro.pl/wanna-wanienka-ana...189847570.html czy jakieś zwykłe?
My kupiliśmy zwykłą

Wyprasowałam wszystkie wczorajsze ubranka i mam dość
Nie nastawiałam dziś kolejnego prania. Może jutro nastawię.
Chyba, że mi się coś odwidzi do wieczora