Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TŻ zazdrości mi wszystkiego
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 14:09   #16
Almostrosey
Raczkowanie

Dot.: TŻ zazdrości mi wszystkiego

Po pierwsze to jest toksyczny związek, w którym jeśli już teraz czujesz, że coś Ci nie pasuje, to potem będzie tylko gorzej. I nie łudź się, że on się zmieni, albo jego zachowanie będzie takie jak kiedyś. Nie będzie. Był lepszy tylko po to, żeby Cie zdobyć, a kiedy już to osiągnął to okazał swoja prawdziwą twarz. Doskonale rozumiem, że ciężko jest porozmawiać na temat rozstania, ale to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji. Oczywiście sama powinnaś podjąć taką decyzję, tylko pamiętaj, że toksyczne osoby rujnują życie swoim partnerom. Nie tylko chodzi tutaj o emocje, ale tez o psychikę, późniejsze relacje a nawet zdrowie fizyczne.
Po drugie, sama widzisz, że Twój partner nie potrafi się cieszyć Twoim szczęściem, tylko ciągle wpędza Cię w poczucie winy. Załóżmy, że planujesz założyć z nim rodzinę. To jak myślisz, będzie zazdrosny o własne dziecko i o jego późniejsze sukcesy? Odpowiedź chyba jest oczywista. Z Twojej wypowiedzi wynika, że to człowiek, który nie dorósł, który potrzebuje niańczenia, głaskania po głowie, który jest strasznie dziecinny.
Po trzecie, odpowiedz sobie na pytanie, czy Ty jesteś szczęśliwa w tej całej relacji z nim i czy takie życie Ci odpowiada.

"everybody lies"

Mój blog o perfumach: http://theworldofperfume.blogspot.com

60/58 93/
Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Almostrosey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując