Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czego on oczekuje?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 14:10   #8
almero
Przyczajenie

Dot.: czego on oczekuje?

Mi to wygląda, że jesteś czasoumilaczem widocznie tak bardzo mu się nie podobasz, żeby być z Tobą związku.

Zapewne pozna kogoś i zapomni o Tobie bardzo szybko. Gdy facetowi podoba się dziewczyna, lubi ją i wszystko jest ok nie chce, żeby byli tylko znajomymi. A on chyba nie chce związku ale całuski i łóżko by mu pasowało jak najbardziej.

Ja bym podeszła do tego tak, że zagadałabym, że ktoś do mnie napisał na tym portalu i zastanawiasz się nad spotkaniem. Powiedz, że chłopak Ci się spodobał ale nie wiesz gdzie mogłabyś z nim się spotkać bo nie jest z tego samego miasta i poproś go(tego,o którym jest wątek) o pomoc w wybraniu miejscówki w Waszym mieście na "randkę". Wybadasz wtedy, czy mu to będzie przeszkadzało czy nie. Jeśli będzie miał jakiś problem to powiedz, ze myślałaś, że jesteśmy tylko znajomymi. Gdy zostanie przy tym - daj sobie z nim spokój, a gdy zacznie rozmowę, że "jak to możesz się spotykać z kimś innym?" to przejdź do określenia waszej relacji. Jeśli chce Cię tylko na wyłączność, to on to tez musi zapewnić i taka relacja to dla Ciebie związek. Następnie uzgodnij co dla Ciebie jest najważniejsze w związku itd.

Pamiętaj jak będzie się wykręcać to odpuść sobie bo już i tak za dużo czasu straciłaś na tego Pana.
almero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując