Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '94 Reunion, część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-22, 16:14   #29
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
haha, mam nadzieję, że tak będzie mam ochotę zagapić od brata, dwie ściany w jasnym, kremowym kolorze, jedna w brązie, a ta co zostanie w szarości, bo mam dość żółci i zieleni już
i nie będę mieć całego białego pokoju, nawet by mi to do mebli nie pasowało... no i mebli też zmieniać nie będę, w świetnym stanie są, jak pójdę na swoje to sobie odwalę dokładnie taką chatę, jaka mi się zamarzy. o ile będzie mnie na to kiedykolwiek stać
A jaaa będę mieć pokój zainspirowany Claire Marshall Ściana z oknem będzie ceglana a pozostałe ściany bardzo jasno-szare W sumie jedyna inspiracja to ceglana ściania Ale myślę, że w całości będzie trochę przypominało jej mieszkanie bo jak łóżko będzie z palet to będzie surowe drewno, stoliki z ikei takiee troche industrialne, czarny metal i szło, tak samo lampy. No i mam dwa ogromne granatowe koce co kojarzy mi się z jej kanapą. Poza tym meble białe. Jeju chcę już
Cytat:
a ja chyba zażegnałam kryzys ze wstawaniem chociaż nadal chodzę późno spać, ale dzisiaj się zwlekłam o 9 z wyra i nawet nie marudziłam, cieszę się, bo nie mam przy tym świadomości, że marnuję tyle dnia
ja pewnie po południu jadę do brata, wyściskać i pobawić się z małą Maszką, a potem z bratową na zakupy.
Słucham? Ja całe wakacje wstawałam 8-8:30 nie licząc tych dni gdzie szłam do pracy albo gdzieś jechałam rano Bo wtedy to o 7.
Ale no, gratuluję
Cytat:
obejrzałam Tap Madl, dostali się wszyscy Ci, o których myślałam, nie jestem specjalnie zaskoczona metamorfozy dopiero w kolejnym odcinku

zły wizażu, dlaczego nie połączyłeś postów?
Też dzisiaj oglądam

A ja zrobiłam coś, co powinnam zrobić już dawno.. wyprałam pędzle, dumdum dum wiem, mam problem z regularnością w tej kwestii

Shame! dzyndzyndzyn Shame! dzyndzyndzyn

minthema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując