Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dwie kreseczki sie staramy i na dzidziusia czekamy... (cz.5)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 18:53   #162
ana909
Erudycja

Dot.: O dwie kreseczki sie staramy i na dzidziusia czekamy... (cz.5)

Cytat:
Napisane przez HurraVita Pokaż wiadomość
A ja uważam, że nie ma reguły. Niektóre kobietki coś czują, inne nie.

Ciąży się w ogóle nie spodziewałam, a mimo to postanowiłam zrobić test....bo - uwaga - moja skóra w dotyku była zupełnie inna. Po prostu wstałam rano, dotknęłam moich ramion i pomyślałam, że jestem w ciąży. I byłam! Nie umiem wytłumaczyć ska wiedziałam.

Niestety Dzidzia nie chciała z nami zostać ;-(

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

I ja też gratuluję

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Nie korzystam
Czasami tak jest, ja miałam mieć rodzeństwo jakoś rok-dwa później ale mama poronila. A przecież ma mnie i z moja dużo młodsza siostra tez nie miała problemu zajść. W ogóle ja miałam być z bliźniaków, ale moja mama się śmieje ze byłam egoistka i zjadłam brata/siostrę :-D

Pyati wykupiłas konto premium? Ja stwierdziłam ze mi to niepotrzebne, ważne żebym tylko widziała wizualnie wykres poza tym codziennie po owu doszukiwałam się objawów żeby je wpisać, teraz będę miała większy luz.