Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-23, 04:42   #907
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
A ja glupia po 5h wybudzilam tzn przebralam pieluche cięższa niz dziecko i dalam cyc ale byl mega lament nie wiem czy z glodu czy z wybudzenia.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Sprobuj nastepnym razem nie. Czesto pierwszy sen wieczorno/nocny jest dluzszy niz pozostale i stopniowo sie wydluza az do przespania nocy (u takich maluchow o przespanej nocy mowimy po 6h snu, wiec blisko jestescie tego wyniku) budzic i zobaczysz jak bedzie

---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ----------

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Moje dziecko za to w dzień śpi a w nocy jak widać nie daje spać. Nie zmruzylan jeszcze oka. Daje jej mm bo mleka to ja już nie mam Pozatym sutki mnie tak bolą ze nie daje rady

---------- Dopisano o 03:42 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ----------

Moja niunia w szpitalu tez była taka kochana ze spala i dała odpocząć mamusi. W domu też jest grzeczna wiec się ciesz

A dobrze przystawiasz? Mnie teraz nic nie boli, bol to byl w ciazy, kiedy starsza corke karmilam

---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ----------

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Wow, też bym chciała!

Ja dalam o 0.00 mm, bo Julka od 20 na cycu. Zjadła 20 ml i w kime. Właśnie ja teraz obudziłam na karmienie, bo juz mam twarde piersi. Kurde jaka wygoda by byla z mm...

Na mm zawsze mozesz przejsc, tyle ze do kp juz powrotu nie bedzie.

---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Nooo z mm dla mnie to tez wygoda by bylo... kazdy mi mowil ze z cyca wygoda bo zawsze i wszedzie. Bez butelek i wyparzania. A mimo wszystko wolalabym to drugie. Wiem przynajmniej ile dziecko wypilo i mam pewnosc ze sie najadlo no i nie musialabym siedziec z wywalonymi wymionami non stop jak teraz.

---------- Dopisano o 04:29 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

U mnie 4h spania to max. Potem juz wybudzam.

Bo kp jest bardzo wygodne, tyle ze wszystko zalezy od nastawienia i oczekiwan.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora