2015-09-23, 10:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Dzień dobry
hahhaah ja też z @ od rana rzeczywiście kumulacja
Mnie @ obudziła o 4.30 i już po wycieczce do łazienki nie mogłam usnąć, przed 6 Bobrik zaczął marudzić, popłakiwać, więc przytuliłam go i jeszcze chwilkę poleżeliśmy.
Także dzień na kawce
Lila- chlebki super pieczesz z mąki pszennej? Tanek wracaj proszę szybciutko do formy
Arletko- bierz globulki i tak jak Mysia radzi, jakiś probiotyk, bo może szybko dziadostwo wrócić
Kluska- śniłaś mi się dziś mam nadzieję≤ że spokojnie dotarliście na miejsce, i że tż już w humorze
Magda- kurczę, może uda się w weekend odsapnąć, to ewidentnie przepracowanie... u mojej siostry to samo... przychodzi wypruta przed 20... kurde, co to za życie... Mamm nadzieję, że tż poprawi humor
Ruda- zaraz będzie tż, zaraz będzie tż  
Iza- przytulam mocno, mam nadzieję, że w weekend odpoczniesz
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------
Milli- jak tam samopoczucie? Kiedy połówkowe USG??
Migacz- to tak jak u mnie, dzień za dniem leci, każdy podobny do poprzedniego... ale nie narzekamy!
Ja wczoraj wysłałam jeszcze 2 cv, trochę za mało mam tych pacjentów u koleżanki, muszę się sprężać!
|
|
|