2015-09-23, 13:27
|
|
minerałoholiczka
|
Dot.: Jak porządkujemy nasze minerały
Cytat:
Napisane przez mamaAmelka
Stripped to cienie z Meow Cosmetics, mam Peeled i Topless 
Właśnie policzyłam i mam 65 szt cieni  plus kilka paletek niemineralnych, których prawie nie używam.
|
dlatego ja nie liczę tych cieni, a sporo "przekazałam mamie" ale i tak do nich wracam to chyba taki sposób na własne sumienie, że skoro przekazałam mamie to już nie są takie moje
Cytat:
Z Yves Rocher mam różowy pyłek, ale zapewne chodzi ci o ten czarny słoiczek i jest to błyszczyk ze starej kolekcji (jakoś wciąż leży wśród minerałów  ).
|
dokładnie chodzi mi z tamtego zdjęcia o YR po lewej stronie u dołu. chyba czarny słoiczek z różową (?) naklejką właśnie jakoś go nie kojarzyłam 
Cytat:
Czerwony organizer jest z Biedronki z zeszłego roku za chyba dyszkę  Były różne wielkości i kształty (mam jeszcze mniejszy, trochę wyższy na kosmetyki pielęgnacyjne 'stojące' typu płyn micelarny).
|
w biedronce czasami są całkiem ciekawe produkty twój organizer, moje plastikowe półeczki 
Cytat:
To pudełko DIY używam codziennie od ponad roku i tylko trochę gdzie nie gdzie odkleił/przetarł się papier 
|
no i właśnie ja bym nie zdzierżyła poodklejanego/przetartego papieru, musiałabym to w nieskończoność poprawiać odkąd już nie bałaganie to jakoś mam schizę w drugą stronę... heheh jeszcze nie pedantyzm, ale coraz bliżej...
|
|
|