Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-23, 13:51   #906
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
wogóle z tematów "pociążowych"... miałam ostatnio gości i stwierdziłam że jestem DZIWNĄ matką... wiecie.. ale wydaje mi się że dobrze robię (jak każdej matce pewnie...)

wiecie np. przychodzi ciocia i młody się wita buziakiem itd.. ale jak idą to dał tylko papa w sensie powiedział i nie chciał dać buziaka - i oni foch że powinien, i jeszcze dostał opr od drugiej cioci że brzydko się zachowuje bo nie chciał dać buzi... i kurcze... mówię że przecież NIE MUSI... tak... wydaje mi się że taki buziak, jako gest hm... miłości z strony dziecka ma wyjść od dziecka a nie że "musi"....

i tak się wdaliśmy w dyskusje i wypowiedziało się pare osób z starszego pokolenia i wyszło że jestem dziwna....

bo ja np. uważam że Młody ma prawo mieć zły humor i np. powiedzieć niewiem koledze, kuzynowi, cioci czy nawet babci albo mi jako mamie że nie chce się z bawić z daną osobą... albo np. że on MUSI dać buzi na dzień dobry i na dowidzenia... albo że MUSI zjeść to czy to... i wyszło że go rozpieszczam, potrzebna mu dyscyplina itd...

jeszcze Młody dolał oliwy do ognia bo się hm... obraził że go nazwali że brzydko robi i nie chciał się bawić, no i jego wujek go za uszka tak dla zabawy łapał i on w ryk i oni do niego że brzydko też się nie bedą z nim bawić itd... nno więc jak zostaliśmy sami to ich upomniałam że sory ale może on nie lubi pstrykania w uszka nawet dla zabawy

mam wrażenie że ludzie myślą że dzieci są hm... troche jak robocik... MUSI robić to i to, nie może mieć foch, nie może mieć własnego zdania.... hm...

co myślicie? dziwna jestem??
Nie jestes dziwna. Mam w tej kwesti takie samo zdanie.
Osttanio tesciowa wpychala malej obiad na sile, ta sie wkurzyla wiercila sie itp i zupa wyladowala na podlodze.
A inna kwestua jesli chodzi o buziaki. Ja to sie boje sytuacji kiedy ktos obcy (zboczeniec) podszedl by do dziecka i daj buzi wujkowi, jak nie dasz to mama sie obrazi albo cos w tym stylu....

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ale jestem zła,TŻ mi napisał że w sobotę znowu do pracy idzie,tylko ciekawe że jakoś tego w jego wypłacie nie widzę zbytnio. Dla mnie 80zł za sobotę to jest gowno a nie płaca.

U mnie tz za soboty zgarnia ponad 2 stowy a i tak nie chodzi za czesto.
Przewaznie jak nam jakis niespodziewany wydatek wyskoczy.

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52869340]Ja kupowałam na Gemini bez logowania

Ja snuzę też kupuję dla spokoju

Ogolnie do laktatora są wymienne tzw. zestawy startowe - podejrzewam, że to te części, które mają styczność z piersiami. I jak to kupisz, a resztę zdezynfekujesz to myślę, że możesz mieć używkę.

Lobo super, że jest dobrze leż grzecznie, my Cię tu wspieramy w bólu Ja tam nie uważam, że Twoje poglądy są dziwne. Jakby ta ciocia miała zły humor to też by strzelała fochami.

A i patrzcie co kupiłam dla mojego misia
[/QUOTE]

Jaki swietny swiateczny stroj

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora