2015-09-23, 20:41
|
|
Zadomowienie
|
Kto poślubi mojego syna? :D
Właśnie emitują nowy odcinek! Kto ogląda? Powiem wam, że faceci Marty wymiatają Sama już zdążyłam zakochać się w Marcinie i Wojtku szczególnie za ich taniec i dystans do siebie także współczuje dziewczynie wyboru bo ponoć ma trzech faworytów Grzesiek też wywołuje u mnie pozytywne emocje! Super było to jak wszyscy robili pompki Ogólnie, że walnęli sobie po szampanie i męska solidarność ponad pannę wygrała Nie rozumiem tylko tego, że Marta wybrała jednego kandydata dla mamy i teraz narzeka, nie powinna go wybrać bo facet na miejscu jest już skreślony i tylko zbiera od niej ciosy, jaki w tym sens?
Co do synów i ich kandydatek to na razie wolno się akcja rozwija 
Ok! Już po odcinku, więc dodam więcej :P
Sama Marta mnie irytuje przez to, że wydaje się jakby zadzierała nosa, pozuje na księżniczkę, która nie ma dystansu do siebie, a wydaje mi się, że takich kobiet mężczyźni nie lubią. Może jednak taki jest scenariusz i w trakcie kilku odcinków wszystko się odmieni
Darek i jego metoda na Anetę totalnie tego nie rozumiem Ignorował ją przez całą imprezę, udawał, że zapomniał jej imienia a pózniej liczył na całusa? Takie strategie prosto z przedszkola
Ten motocyklista wypadł pozytywnie broniąc dziewczyn przed nachalnym adoratorem w końcu to jego kandydatki na żonę
Wybaczcie, że tak chaotycznie ale nie mam się z kim podzielić emocjami bo nikt kogo znam nie chce tego oglądać xD Teraz pora na żony Hollywood Dodam na własne usprawiedliwienie, że od jakiegoś czasu mam dużo wolnego czasu, o!
Czas edycji: 2015-09-23 o 20:51
|
|
|