Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 07:20   #2018
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Hej. Z Kubim wszystko ok. Glowke dzwiga, za to wyszło, ze lewą raczke ma slabsza. Pokazala jak go nosić, jak np. Przebierać żeby przy tym ćwiczył. Nie żałuję że pojechaliśmy.

Obudził mnie koszmar slubny.
No i super. Paulinka tez ma lewa rączkę słabszą ale pi ćwiczeniach widać duża poprawę.

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Hej.
Mloda dala nam pospac do 7 bo ostatnio pobudki o 5

Hanka dzieki za.opis! Jestes super! Ja to w ogole planuje uczyc Mala naszego, doroslego jedzenia. Gotuje zdrowo bez zbednych tluszczy albo octu wirc niech sir przyzwyczaja. Oczywisvie jeszcze nie teraz.I chce tez ppkarmy wprowadzac ktore bedzie musiala sama pogryzc/przezuc. Ale i tak jestem noga w tym rozszerzaniu diety. Hanka ma racj, to wszystko jest intuicyjne. Nasze matki i babki karmily nas bez sloiczkow i tabelek, mlekiem prosto od krowy, ziemniakami ktore jedli wszyscy na obiad itp. Ja mala chce tez przyzwyczaic do manny na mleku, sama jadlam i wyroslam zdrowa. I mam jeszcze takie glopie moze zasady co sobie postanowilam jeszcze na studiach jak mielismy zajecia z.rozwoju dziecka.

No i o to chodzi. Nie wariowac

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
hanka - super to napisałaś. Ja też działam intuicyjnie. Wszystkie matki mają to we krwi, wystarczy na zwierzęta popatrzeć.

U nas noc średnia. Inga po szczepieniu chyba miała stan podgorączkowy, bo budziła się co 2 godziny i jakaś ciepła była. Wyglądam jak zombiak.
My też noc średnią mieliśmy, a zaraz jedziemy na ćwiczenia.