|
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)
Cytat:
Napisane przez Mya_93
Dzień dobry, witamy! 
Brawo za trwanie tak długi czas w tym wszystkim, ile zrzucilas z siebie zbędnego balastu? 
|
Cytat:
Napisane przez StonkaaZiemniaczana
Witamy witamy  Opowiesz troszkę o tych rezultatach?
Skalpel wyzwanie i 15min African Dance - zaliczone 
|
W najgorszym momencie bylo 68kg, teraz 59 przy wzroście 175 Ogólnie zaczynałam od skakanki, biegania, później doszła Ewka. Diety jako takiej nie miałam, po prostu odstawiłam słodycze i zmieniłam żywienie na zdrowsze Najlepsze efekty zauważyłam po treningach interwałowych Ewki, waga szybko spadała. Teraz staram się utrzymywać wagę, nie chcę juz chudnąć. Moim celem jest uzyskac ładny zarys mięśni...ale jeszcze daleka droga przede mną 
Ja przez tydzień nie mogę ćwiczyć bo byłam na zamykaniu naczynek laserem i przez ten czas mam być wyłączona z intensywnej aktywności Ale na rower chociaż wyskoczę po pracy
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------
Cytat:
Napisane przez StonkaaZiemniaczana
Dzisiaj już zaczęłam dzień zdrowo od owsianeczki z truskawkami, a podobno jak się zaczyna tak się kończy - więc może dzisiaj chociaż obędzie się bez grzeszków spożywczych 
|
Ja dziś też na śniadanie miałam owsiankę z bananem i śliwką Zamiast krowiego mleka dodałam owsiane i była jeszcze lepsza
Czas edycji: 2015-09-24 o 09:15
|