Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Cytat:
Napisane przez Nmonia5
Kamila tak mam jedno dziecko a co do badan to zrob je przed kolejnym in vitro zadzwon i juz sie zapisz mnie wcisneli szybko poprosilsm ta lekarke ze mam startowac do kolejnego icsi nie wiem czy na skierowaniu nie mialam pilne ale zadzwon tam i sie dowiesz bo i tak bedziesz czekac a skierowanie to przeciec rodzinna wam wypisze.
I nie mysl teraz dlaczego dr nie zlecil tych badan, nie zadreczaj sie zrobcie je dla siebie dla Waszego dobra a do tych badan dr.P nie jest Wam potrzebny,ja naprawdę nie zastanawialam sie dlaczego mnie nie skierowal i ciesze sie ze sama z m zdecydowalam ze zrobimy te badania.Dr jak przyszlam do gabinetu z wynikami to nie pamietal ze mi tego nie zlecal wrecz odwrotnie byl przekonany ze to on zlecil mite badania a ja nic nie mowilam bo dla mnie wszystko jedno bylo kto mi je zlecil liczyl sie wynik a dr tez zaopiekowal sie nsmi i pomogl w dalszych losach. Ja nie moge miec do nikogo zalu a co moglam zrobic zeby sie dowiedziec czemu tsk sie dzieje ze nie mam dzidziusia to zrobilam reszta w rekach Boga i naszego dr mam tylko nadzieje ze bedzie mial dobra reke i jeszcze moje dziecko bedzie miec rodzenstwo.
Teraz przy niej nie moge sobie pozwolic na wyjazdy do innych klinik bo te odleglosci sa meczace przy dziecku.
Dziewcxyny glowa do gory bedzie dobrze droga do szczescia jest z przeszkodami ale wiem ze kazda te przeszkody pokona,trzymam za kazda z Was kciuki
|
To skierowanie na badania genetyczne daje lekarz rodzinny?Ma takie prawa?Ktoś tu pisal,ze dopiero po którymś poronieniu NFZ refunduje.A jakie to są badania?Kariotyp,czyli test cytogenetyczny i allo mlr?To,co sie robi prywatnie na Prokocimiu?Tonie szybko dali termin w Rzeszowie?
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
|