2015-09-24, 10:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie i staraczki
Moim zdaniem to macica przygotowuje sie do porodu,trenuje jak tam dzis? jeju te ostatnir dni sa takie pelne oczekiwania wsluchiwania sie w ciało a tych skurczow porod owych nie mozna pomylic ja barfzo sir balam ze nie rozpoznam a nie potrzebnie :d mialam fajna apke do liczenia dl skurcxow i przerw miedzy nimi
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------
Cytat:
Napisane przez beautifuldream
Tzn. to ja sama zasugerowałam robaki. Koleżanka w ciąży miała taką niską hemoglobinę właśnie przez nie, a ja jeszcze niedawno miałam z nimi duży problem. Przez całe życie rodzice mnie nie odrobaczali, aż od pewnego dnia zaczęły się takie wymioty i bóle brzucha, że w ciągu 2tyg. schudłam 7kg. Wtedy okazało się, że to robaki. Kilka lat walczyłam, żeby je wytępić. Później profilaktycznie się odrobaczałam, ale zawsze gdy je miałam morfologia wychodziła mi słabo. Wyniki, które mam złe to: RBC 3.71, HGB 10.3, HCT 30.8 . Dzisiaj robiłam wyniki i przy pierwszym podejściu wyszły pozytywne.
|
Czyli ze przypuszczenie sie potwierdziło?
Wiesx to normalne ze hemoblobina i zwiazanr x nia parametry spadajaa bo dzielisz sie z dzidziusiem; ) jz walczyłam 3/4 ciąży z hemoglobina ax pod koniec wyszłam na prostą. Dzień w dzien pilam sok z burakow bo tabl z zelazem nie dawaly rady u mnie.
|
|
|